за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ај да си ги изнесеме сопствените позитивни и негативни страни, да видиме колку знаеме за себе и што од нив преовладува + или - ? Себеанализа / самокритика малку
- Отворена - Премногу искрена со секого - Премногу зборувам - Премногу попустлива - Паѓам на молби, жалби, простувам често - Не се ценам доволно на моменти - Нестабилна - Со мала самодоверба - Нервозна - Долго држам лутина - Импулсивна, избувлива - Употребувам тешки зборови повремено - Избрзувам со одлуките - Неорганизирана
7:14
Да видиме каков ќе биде вашиот резултат
< Поракaта ја уредил Bitolcanka -- 15.9.2010 11:57:23 >
15.09.2010, 14:09
prettygirl
398
битолчанка ова изгледа по битолска линија е скроз сум както тебе и во позитивните и во негативните работи само шо мене лутината ми поминува за 5 мин, а најмногу мразам шо многу му попуштам на сите
15.09.2010, 20:49
mama26
3977
pzitivni -iskrena realna sekogas od stranata na pravdata borec sakam da pomognam na bilo koj kolku sto mozam moze smetki na moja shala optimist negativni: izbuvliva sega i odma saaaakaaam
06.12.2013, 18:03
Mihaela 2010
4230
Pozitivni Iskrena, drugar, sakam da pomognam, im veruvam na lugeto... Negativni Inat, tvrdoglava, pamtam raboti i vrakjam, ako ednas te otpisam povtorno prijatelstvo mnogu tesko
06.12.2013, 18:06
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010
Pozitivni Iskrena, drugar, sakam da pomognam, im veruvam na lugeto... Negativni Inat, tvrdoglava, pamtam raboti i vrakjam, ako ednas te otpisam povtorno prijatelstvo mnogu tesko
Михаела тоа си ти?? значи исти сме можам на ова да додадам ПОТПИС
01.05.2014, 00:15
Defne90 RR
1991
Позитивни: Добра и верна пријателка Друштвена Комуникативна Искрена Грижлива Чесна
Негативни: Попустлива и тоа многу Избувлива наивна преокупирана многу често за тоа што мислат другите за мене Инаетчика на моменти Ги заборавам грешките на другите и дозволувам повторно да бидам повредена. И сега произлегува не знам да враќам мило за драго и простувам и на тие што не заслужуваат прошка
< Поракaта ја уредил Defne90 -- 1.5.2014 0:16:50 >
01.05.2014, 23:23
deluxe
2479
ИЗВОРНА ПОРАКА: Defne90
Позитивни: Добра и верна пријателка Друштвена Комуникативна Искрена Грижлива Чесна
Негативни: Попустлива и тоа многу Избувлива наивна преокупирана многу често за тоа што мислат другите за мене Инаетчика на моменти Ги заборавам грешките на другите и дозволувам повторно да бидам повредена. И сега произлегува не знам да враќам мило за драго и простувам и на тие што не заслужуваат прошка
Дефне за кого пишуваш?? за тебе или за мене?? Дефинитивно ги наброј и моите особини.Штом ја отворив темата решена да пишувам,читам последен пост и се изненадив,како до точка си успеала да ме опишеш.
Се случува да се поклопуваат одредени особини,но ти и двете си ги погодила Само ке пишам ПОТПИС!!!!
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 1.5.2014 23:25:07 >
30.11.2014, 18:20
scared RR
1349
Позитивни страни ми се тоа што имам добра меморија, сакам да помогнам.. Негативни ми се тоа што знам понекогаш да бидам злопамтило, ептен сум осетлива..