за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Дали ви се случило без причина да чувствувате некаква нервоза и да имате желба само да се извикате и да ви помине? Нешто денот не ми е баш погоден, ниту со некој сум се скарала, ниту сум се изнервирала, а цел ден вријам и без причина сум депресивна, ми се плаче, ми се смее, мислам ја осеќам таа внатрешна нервоза и баш сега се размислувам дали сум единствена што понекогаш вака се чувствувам или сепак во прашање се хормоните
17.06.2009, 23:31
Iva
626
Не се замарај, дефинитивно се хормони. Јас бев иста, поготово последните месеци. Час се , час . На моменти не можев да се поднесам себеси. Ајде уште малку издржи.
18.06.2009, 08:27
mami
8680
ако случајно си заборавила мадам, трудна си имаш дисбаланс на хормоните ке ти помине не се секирај уште еден месец
18.06.2009, 09:11
Aleksandra
309
I mene mi se slucilo toa kako sto i se slucuva na Elena , a ne sum trudna. Jas imam resenie edno celo 100 gr. cokolado i se pominuva
20.06.2009, 23:04
denicka
620
e sega momentalno me utepuva taaa vnatresna NERVOZAAAAAAAA!!! edvaj cekaam da pominat tie 2 nedeli uf ama posleeeeeeeeee
21.06.2009, 00:07
Боцко
806
ако можат и машките така да се чувствуваат, а мислам дека можат, мене ми отсекогаш ми поминувало ако седнам во кола, пуштам гласна музика и возам до наплатна рампа петровец најбрзо што можам.
21.06.2009, 07:43
Еца
6692
Боцко а тие што не знаат да возат?(како мене на пример ) Ништо ми останува рецептот на Александра, 100 грама чоколадо
21.06.2009, 09:35
mami
8680
Еленке ти го имаш кејот на Вардар за таа намена...оди прошетај малку, мене прошетка на чист воздух секогаш ми помага... Деничка не се нервирај, само опуштено и ке видиш колку брзо ке помине...
02.10.2009, 11:08
mother 29
4405
ете денес е тој ден.од сабајле без причина срцето ке ми излета ,имам трема,како да треба да полагам или да одам на долг пат,се некако како во исчекување!
дали ви се има случено!решение?
02.10.2009, 11:13
profesorica
5709
Па и мене ми се има случено да имам некоја трема ама обично кога треба да одам на интервју, кога треба да имам час или кога треба да одам на некое место каде што знам дека ќе има полно уважени луѓе кои ќе ме гледаат.
решение...хм,прави го она што те расположува, сигурно има нешто
02.10.2009, 11:16
mother 29
4405
кога ке проработи тоа чулото за лоши работи(кога чуствуваме дека нешто лошо ке се случи)...и по малку ме фака страв..ете така ми е..
пу пу пу скраја било
02.10.2009, 16:17
big_mama817
1331
и јас се цувствувам некако
15.12.2009, 11:25
vezilka RR
4931
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29
имам трема,како да треба да полагам или да одам на долг пат,се некако како во исчекување!
дали ви се има случено!решение?
их, мене знае да ме фати некое такво чувство и да ме држи и по неколку дена..и тогаш ептен грозно сер чувствувам, се си мислам секој момент нешто лошо ќе се случи..решение нема, чекаш та ти пројде...единствено може да помогне дружба и разговор со блиските..
22.01.2010, 16:13
arh_diz
7198
Na mene mi se ima slucuvano porano. No otkako zabremeniv kako se da iscezna nekako mnogu sum posmirena . Mada kaj sto odev na girudoterapija mi napomenaa deka posle terapijata ke se custvuvam posmireno . I navistina e taka
22.01.2010, 16:24
Bogdancanka
5422
их, мене знае да ме фати некое такво чувство и да ме држи и по неколку дена..и тогаш ептен грозно сер чувствувам, се си мислам секој момент нешто лошо ќе се случи..решение нема, чекаш та ти пројде...единствено може да помогне дружба и разговор со блиските..
исто ми се случува и мене али и многу често ми се случува по таквото лошо чуство и нешто лошо да се случи
22.01.2010, 16:27
ivaelena
31
I jas mislam deka i cokoladoto, a i prosetkite na svez vozduh pomagaat za izlez od navedenata situacija.
24.01.2010, 16:23
denicka
620
za mene e podobro da ostanam vo nekoja zatvorena prostorija, sama, i da si se isplacam. i posle sum kako nova. ako sum so luge site ke gi zarazam ili ke se razvikam na nekogo bez pricina. kako denes na primer na svekormi, iako imase pricina. dodusa toj SEKOGAS me nervira . ama kako i da e sega veke mi pominuva po malku. sreka ne placev, izdrzav. do vecer ke bidam kako nova