cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Кирби апарати за чистење

clock-img

06.03.2012, 08:25

clock-img

Lokica1

pencil-img

131

Ne najdov vakva tema, a bas sakam da go slusnam vaset_o mislenje, vcera imavme prezentacija vo domot na Kirby cistenje (cistenje na tepih i eden dusek) navistina e neverojatno kolku prasina i necistotija izleze od nesto sto na prv pogled izgleda cisto. Problem e sto tie vrsat prodazba samo na denot na prezentacija i treba togas da se odlucis dali kupuvas ili ne, nemaat prodazbi od prodavnica a mozes da kupis od oficialnite pretstavnici samo ako platis vo kes.
Ako kupuvas na denot na prezentacija dobivas moznosti za rati na 2-3godini.
So soprugot se odlucivme da kupime eden aparat, no sega razmisluvam da ne zgresiv...nemame golemi primanja i za tie pari ke mozev da renoviram nesto po doma. Aparatot treba da mi go donesat utre a vo isto vreme doaga iinstruktor i ti vrsi obuka za koristenje i objasnuvanje na site funkcii.
Mi treba vase mislenje i iskustvo.

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 6.3.2012 10:10:43 >

clock-img

06.03.2012, 09:23

clock-img

miana

pencil-img

6152

svekrvami ja ima Kirby veke 10 ( pa i poveke ) godini.Jas sum tuka veke 5 godini i gledam deka muka nema masinava...Moja sveki cisti sekoj vtor-tret den i bas maksimalno ja iskoristuva... Za generalka e extra,i tepisi pere mnogu dobro...Jas imam i obicna pravosmukalka no veke koga ja pobav kirby,koga i da cistam so obicnava se si mislam deka mi e necisto doma...Navistina nemam zborovi. Motorot na masinata e na samata papuca za cistenje i toa ja pravi po mokna i navistina ja vadi sekoja prasinka. Ako ste vo moznost i mislite deka ke ja koristite maksimalno ne se dvoumete kupete si ja so site dodatoci.

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 6.3.2012 10:11:18 >

clock-img

06.03.2012, 09:44

clock-img

Lokica1

pencil-img

131

Blagodaram na odgovorot Miana, da se gleda deka e dosta efikasna, no pusti finansii sekogas fali nesto, za nasiot standard e prilicno skapa, za sega go poracavme samo osnovniot del, no vo idnina ke go kupam i delot za perenje, 300eur plus.. . Vcera ni go ispraa tepihot vo soba abe sveti. 

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 6.3.2012 10:11:37 >

clock-img

06.03.2012, 09:48

clock-img

Lokica1

pencil-img

131

Blagodaram

< Поракaта ја уредил Snowhite RR -- 6.3.2012 10:11:54 >

clock-img

06.03.2012, 12:55

clock-img

Cipi Ripi

pencil-img

1010

I svekrva mi ja ima, super e, nie ziveeme vrata do vrata so niv i nie ja zimame i cistime so nea. se naj naj za masinata, pogotovo za toj sto moze da si ja dozvoli.

clock-img

06.03.2012, 13:12

clock-img

klum

pencil-img

61

i majka mi ja ima kirbi e zakon, mnogu e dobra samo sto za nasi uslovi navistina e tesko da si ja dozvolime,da ni e podobar standardot mislam deka bi ja imalo vo sekoj dom,zakon e

clock-img

06.03.2012, 14:35

clock-img

Lokica1

pencil-img

131

Tocno ne sporen e faktot deka navistina ubavo cisti, no za nasiot standard e premnogu..se soglasivme za kupuvanje a sega cel den se mislam..deka toa se mnogu pari za davanje. Po 50eur mesecno na 3 godini bukvalno eden sreden kredit. Kako sto vika soprugot pari sekogas ke falat, se fativme na oroto sega ke go igrame :) No sigurna sum deka koga ke se uveram vo efikasnosta ke i bidam blagodarna..

Последни статии

article-img