cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Кога повторно би се зачленил/а на форумот...

clock-img

02.04.2012, 22:06

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Што би направиле поинаку?

- би се зачлениле со друго име
- би биле поотворени
- би биле позатворени
- би поставувале помалку слики
- би избегнале некои ситуации

Ајде да видиме што не ви се допаѓа во вашиот сегашен статус на РР
Темата е за забава, се разбира user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

02.04.2012, 22:18

clock-img

nadica

pencil-img

4381

кога повторно би се зачленила само не би го открила мојот идентитет со слики инаку би одела на дружби и би била уште поотворана во некои теми user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

02.04.2012, 22:20

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

Би била со друго име и не би поставувала толку слики од себе зошто има некои кои не се членови а не познаваат и само гледаат тоа што сме напишале т.е нашиот живот.
Скорото се случи ситуација ,моја другарка барала нешто на гугл и испаднала сликата од мене што ја имав поставено на темата големина на стомакот а девојчето барала фустаниuser posted image user posted image
Ситуациине би избегавала и би била иста како и до сега.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

02.04.2012, 22:29

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Потполно исто би се однесувала. Слики не ставам ниту сега, ни овде, ни било каде на нет, отворено зборувам и на форум и во секој момент од животот... значи, се би било како и сега.

clock-img

02.04.2012, 22:38

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Не би била Палешка, би имала друго корисничко име user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

02.04.2012, 22:44

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

se zacleniv nabrzina i prvo ime sto mi padna napamet toa i go pisav koga bi se zaclenila povtorno sigurno bi izbrala drugo korisnicko ime ova malku mi e glupouser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

02.04.2012, 22:51

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

Нема опција да се промени корисничкото име?

clock-img

02.04.2012, 23:23

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

moze samo imeto da go smenam, da go stavam na mojata kerkicka drugo nisto,ne mi smeta sto stavam sliki otvorena sum i sega i sekogas i toa e

< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 2.4.2012 23:24:50 >

clock-img

02.04.2012, 23:28

clock-img

Cooper

pencil-img

184

interesna tema user posted image ..ne bi smenila nishto..ne stavam sliki,se zacleniv najmnogu zaradi temite invitro..mene mn mi pomognaa i sakav i jas da pomognam so podrshka i so soveti...ne bi bila pootvorena...i ne sakam da go otkrivam mojot identitet..

clock-img

03.04.2012, 09:02

clock-img

Luci

pencil-img

2250

ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica RR

кога повторно би се зачленила само не би го открила мојот идентитет со слики инаку би одела на дружби и би била уште поотворана во некои теми user posted image

Потпис

Рани куче да те лае!!!

clock-img

03.04.2012, 09:10

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Би била иста,можеби не би си го открила идентитетот од причини што ги наведе кикичка.Би ги тргнала тарабиве од ников user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

03.04.2012, 09:22

clock-img

Џесика

pencil-img

2036

Би си ставила никнејм на латиница, за да можам од мобилен да пристапувам, некогаш ме мрзи да уклучувам компјутер за набрзинка user posted image
Друго не би сменила...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

clock-img

03.04.2012, 09:36

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Никот сигурно би ми бил ист, со години така се потпишувам и многу си го сакам user posted image

Што знам... Мислам дека се би било исто. И идентитетот би си го открила и слики би ставала... Па гајле ми е ако некој ме шпионира. Кој си нема друга работа, нека повели.

Live and let live

clock-img

03.04.2012, 09:38

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Nisto ne bi smenila

Биди тоа што си

clock-img

03.04.2012, 09:41

clock-img

Beatris

pencil-img

3116

Се ми е таман! И ник, и отвореност, и дружење и се! Исто би направила и од почеток user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

clock-img

03.04.2012, 09:48

clock-img

mila mama

pencil-img

1616

Ништо не би сменила user posted image И да сум згрешила не признавам user posted image

< Поракaта ја уредил mila mama RR -- 3.4.2012 9:49:12 >

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

clock-img

03.04.2012, 10:50

clock-img

Annet

pencil-img

2404

nisto ne bi menuvala,jas sum taa sto sum,imam podatoci ostaveno,nema maski nema licemerie.blagodarna sum na site tuka steknati prijatelki za nivnata iskrenost.mislam i jas deka sum korektnauser posted image

clock-img

03.04.2012, 14:36

clock-img

JovanaJ

pencil-img

911

Mozebi bi go smenila samo nikot. Ama mozebi, neznam, nesto pokreativno bi stavila user posted image

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

clock-img

03.04.2012, 14:49

clock-img

mamicka77

pencil-img

1280

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Никот сигурно би ми бил ист, со години така се потпишувам и многу си го сакам user posted image

Што знам... Мислам дека се би било исто. И идентитетот би си го открила и слики би ставала... Па гајле ми е ако некој ме шпионира. Кој си нема друга работа, нека повели.

user posted image user posted image user posted image i jas bi  igrala taka anna molly user posted image

clock-img

04.04.2012, 12:16

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

Их, што знам, мислам дека ништо не би сменила, пак вака би терала, хе хе.

clock-img

04.04.2012, 15:26

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Не би менувала ништо. Не се каам за било што напишано на РР. Се би си останало исто.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.04.2012, 16:00

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Се си е ок, ништо не би менувала, стојам зад се што сум рекла и направила.

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

18.04.2012, 20:34

clock-img

Snow Queen

pencil-img

302

-освен што би си го сменила никот, се би си останало истоuser posted image

07.04.2006........до ден денес со саканиот сме лудо вљубени

clock-img

15.10.2012, 14:47

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Потполно исто би било,и за ник и стојам зад секој мој пост.Оваа анонимност без фб ми одговара,засега,имам неубаво искуство во смисла дволични луѓе па после ми е глупо да правам дилит на фб user posted image

Што се однесува до дружби сум за не сакам да сум анонимна,а и несум познавам 4-5 рингерајки

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

15.10.2012, 15:28

clock-img

temjana

pencil-img

1159

Ти комшивке нешто лута си ни ? Ич те нема аааа... ќе те карамеuser posted image

Последни статии

article-img