cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Конечно..

clock-img

21.01.2012, 18:52

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Бидејќи имаме тема Едвај чекам да..., и тема Одамна не сум.. оваа ја отворам за да пишуваме она што конечно ќе ни се случи после Едвај чекам да или нешто што Одамна не сме го направиле, а сега конечно сме го направиле

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

21.01.2012, 18:55

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Еве јас да почнам

Конечно вчера изгледав еден филм на компјутер
Конечно со мм излеговме на гости поточно на име бевме и се заседнавме до 2ч, се изнамуабетивме, се изнасмеавме на некои случки од минатото
Конечно излеговме во дискотека и се прибравме дома во 3.30ч сабајле

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

clock-img

21.01.2012, 19:04

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Bahahah Snowhite, i jas konecno izgledav eden film na kompjuter, so prekini ama go izgledav. Konecno se izmeriv na vaga, se nemav mereno od 7mi mesec vo bremenosta, i uvidov deka sum kacila plus 28 kg za cela bremenost.

clock-img

23.01.2012, 18:38

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Конечно почнав да се организирам добро и да си правам работи кои одамна не сум ги правела, како искачање во диско до 4 или пак време за добра книга или филм. Се било во добра организација.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

24.01.2012, 22:22

clock-img

blond

pencil-img

1268

Конечно моето user posted image да заспие пред 12. Машала во 9.30 заспа user posted image user posted image а јас не знам што да правам сега хихиихихuser posted image

clock-img

25.01.2012, 17:37

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Конечно излеговме со М, за грев кутрото цел месец како во карантин од дома не беше излезен
Конечно се издепилирав, и тоа сама овој пат, зашто никако не можев да закажам за на депилација, или депилаторката не можеше или јасuser posted image

clock-img

26.01.2012, 10:52

clock-img

Luci

pencil-img

2250

Конечно го најдов мојот омилен soundtrack од турските серии http://www.youtube.com/watch?v=GdZBaPzT8U8&feature=related
Ептен сум хепи, нон стоп ја слушам, ме релаксира, ме опушта ненормално многуuser posted image

< Поракaта ја уредил luci -- 26.1.2012 10:54:12 >

Рани куче да те лае!!!

clock-img

26.01.2012, 18:46

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Конечно утре одам на депилација и козметичар...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.01.2012, 21:23

clock-img

bombica

pencil-img

917

Конечно се исфарбав.Не за друго во недела сум на свадба па морамuser posted image

clock-img

27.01.2012, 16:47

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Конечно вчера излегов со другарките на пица и винце и на муабет се разбира, зашто последно време ако се видиме со децата, ни муабет ни ништо, само развикуваме по нив

clock-img

30.01.2012, 10:46

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Konecno posle edna godina otidov na ginekolog , normalno i M so meneuser posted image

Биди тоа што си

clock-img

30.01.2012, 11:06

clock-img

blond

pencil-img

1268

Конечно ќе одам кај моите на гости user posted image user posted image
Штипјанки и околината, кој е за дружење кафенце, пишете user posted image

clock-img

08.02.2012, 17:49

clock-img

Snowhite RR

pencil-img

5042

Конечно бев на фризер да се ја скратам косата, т.е. да ги скратам оштетените делови, а беа ептен зашто долго немав отидено, а премногу ми се мрси и преку еден ден миење, фенирање, пеглање, не да ми беше оштетена, туку ептееен, ќе ме натепаше фризерката што сум ја довела до тамуuser posted image
Како и да е, сега имам нова фризура која во моментов ич не ми се бендисува, ама знам дека за брзо ќе ја засакам само да и го земам редот како да ја фенирам user posted image

clock-img

08.02.2012, 21:43

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Конечно Матеа да заспие пред мене.user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

08.02.2012, 21:55

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Конечно си купив нешто лично за мене user posted image  user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.02.2012, 09:23

clock-img

dostickage

pencil-img

2181

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Конечно си купив нешто лично за мене user posted image  user posted image

na zdravje neka ti e :-)

clock-img

29.02.2012, 22:09

clock-img

kuklicka26

pencil-img

220

Конечно 29 февруари последен ден за предавање на завршните сметки .user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.02.2012, 22:11

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Конечно си најдов убави пантолони со убава цена.

clock-img

29.02.2012, 22:39

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Konecno si uplativme za GO..juni Greece here we come..ama prvo do Bansko

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

29.02.2012, 22:42

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Heheh Andriance radosnickauser posted image
Konecno si ja zemav licnata karta!user posted image

clock-img

01.03.2012, 12:00

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Назат во училишните клупи.... леле ама сум возбудена... ццццц

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

01.03.2012, 14:35

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

ИЗВОРНА ПОРАКА: kuklicka26

Конечно 29 февруари последен ден за предавање на завршните сметки .user posted image user posted image user posted image user posted image

во ујп да не работишuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

01.03.2012, 14:35

clock-img

Yummy Mammy

pencil-img

1690

Konecno... sonce vo Borovec user posted image Okapavme tuka so vetrovi i snegovi, vremevo bese ko vo januari ane mart...

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

clock-img

07.03.2012, 11:00

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Конечно да си иседам цело сабајле на РР и да си испрочитам и да си прашам се што ме интересираuser posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

14.03.2012, 14:41

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

.... се зачленив во библиотека.... уште да најдам време за читањеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Последни статии

article-img