за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Голема преокупација во животот ми беше решавањето крстозбори.Едноцтавно ги обожавав да ги решавам.Во последно време откако добив деца тоа ретко го правам но знам да оделам време за некоја италјанка,судоку............Колку крстозборите се ваша преокупација?Колку често или ретко решавате некоја крстозборка?
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.1.2013 22:46:22 >
21.06.2009, 01:32
biljanaM
662
и јас порано решавав многу...имам цела фиока со крстозбори...сега тоа некако ми мина, повеќе би читала некоја енциклопедија, книга или сл. отколку да решавам.
21.06.2009, 07:48
Еца
6692
Крстозбори, скоро никогаш не сум решавала, додека моите родители до ден денес многу решаваат, а и моите две сестри.Не знам зошто мене не ме привлекоа , но затоа додека тие решаваат крстозбори јас забегувавав со читање книги, некогаш дневно читав по две, ниту ноќ сум знаела ако ме привлекла некоја книга, а многу често ми се случуваше да не спијам само да ја дочитам. Секој нешто го влече повеќе.
25.10.2009, 17:49
ripce
2148
Порано дека земав постојано весници, списанија кадешто може да се најдат енигматски прилози често решавав крстозбори. Сега ретко решавам и тоа е веројатно едно од задоволствата од кои сум лишена како резултат на мојот сегашен начин на живеење, во некоја идна прилика се надевам дека ќе имам повторно време за да си дозволам нешта кои ми причинуваат задоволство меѓу кои е и решавањето крстозбори.
25.10.2009, 17:54
mis.
3845
Обожавам судоку и јанчесто си играм на мобилниот кога сакам да се релаксирам.
25.10.2009, 17:59
ripce
2148
Мис и јас до скоро играв... ама во нервоза одеваше мобилниот... на овој сега нема судоку... или ... Арно ме потсети да побарам
25.10.2009, 18:04
Iva
626
Обожавам крстозбори и зависник сум од судоку. И мис фала ти за линкот за крстозбори, ќе ми дојде одлична занимација кога ќе немам обврски на работа.
25.10.2009, 22:06
Bogdancanka
5422
добра страна мис обозавам крстозбори
26.10.2009, 10:30
big_mama817
1331
и јас уживам во решавање на крстозбори добра вежба за мозокот
26.10.2009, 11:50
mother 29
4405
порано многу повеке..сега слабо,нема кога?! хм
26.10.2009, 11:53
profesorica
5709
ретко
21.04.2012, 12:36
kikicka
4218
ухаа од коа не била активна темава..... Крстозбори ее ради нив добивав 3 во средно,досаден час и типката ке си решава крстозбори иго окркаедна и тоа од професорка што ми е роднина блиска . Сега ретко купувам,обично кога патував сама ,сеганема шанси со Л. ке си купев од оние 5 броја и решавав. Арно ме потсети темата да си купам
15.10.2012, 14:33
Melanija RR
7052
Навлечена на судоку одамна.На нет не играм,на моб од 3те ниво на најтешкото имам уште 10 а најлесното не ни го играм.Повремено си купувам Судоку за 30-40 ден и имам во секое време забава. Не е на одмет добра страна за Судоку ако некој знае
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.1.2013 22:46:44 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
25.11.2013, 20:48
Mihaela 2010
4230
koga bev dete najmnogu sakav da gi resavamonie so precrtuvanje,da gi naogam zbovovite i na kraj sto ke ostane neprecrtano dava nekoj zbor ime na peacka i slicno krstozbori ponekogas znam da resavam ako nacekam vo nekoe spisanie inaku vo pozadina ide na kanal 5 igrata Samo Kesh,i mnogu me nervira da vi kazam,igrava -krstozbor,lugevo pogagjaat so pomos na voditelot i se raduvaat na parite sto gi dobivaat samo e prasuvam dali voopsto gi dobivaat
25.11.2013, 20:57
Bethany
4534
Многу ги решавав порано, бев заразена дури, тогаш немав интернет па потоа дојде време кога веќе се знаев напамет, и тие што ги смислуваат се почнаа да се повторуваат, па прекинав. А сега воопшто не ми текнува на тоа, дури и ако налетам некаде во некое списание или весник, ги прескокнувам, сега со јазиков не ми оди, ко на француски да решавам.
30.11.2014, 15:27
caciana
863
Jas resavam samo sudoku . Toa go pravam sekoj den, duri i vo mobilniot imam igra Sudoku onaka da go razdvizam mozokot
30.11.2014, 15:53
scared RR
1349
Не купувам весници а тоа значи дека не решавам ни крстозбори