cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Крстозбори

clock-img

21.06.2009, 01:16

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Голема преокупација во животот ми беше решавањето крстозбори.Едноцтавно ги обожавав да ги решавам.Во последно време откако добив деца тоа ретко го правам но знам да оделам време за некоја италјанка,судоку............Колку крстозборите се ваша преокупација?Колку често или ретко решавате некоја крстозборка?

За оние што се како мене еве една интересна страна.
http://www.krstozbori.com.mk
Со среќа.

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.1.2013 22:46:22 >

clock-img

21.06.2009, 01:32

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

и јас порано решавав многу...имам цела фиока со крстозбори...сега тоа некако ми мина, повеќе би читала некоја енциклопедија, книга или сл. отколку да решавам.

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

21.06.2009, 07:48

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Крстозбори, скоро никогаш не сум решавала, додека моите родители до ден денес многу решаваат, а и моите две сестри.Не знам зошто мене не ме привлекоа user posted image , но затоа додека тие решаваат крстозбори јас забегувавав со читање книги, некогаш дневно читав по две, ниту ноќ сум знаела ако ме привлекла некоја книга, а многу често ми се случуваше да не спијам само да ја дочитам. Секој нешто го влече повеќе.user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

25.10.2009, 17:49

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Порано дека земав постојано весници, списанија кадешто може да се најдат енигматски прилози често решавав крстозбори. Сега ретко решавам и тоа е веројатно едно од задоволствата од кои сум лишена како резултат на мојот сегашен начин на живеење, во некоја идна прилика се надевам дека ќе имам повторно време за да си дозволам нешта кои ми причинуваат задоволство меѓу кои е и решавањето крстозбори.

clock-img

25.10.2009, 17:54

clock-img

mis.

pencil-img

3845

Обожавам судоку и јанчесто си играм на мобилниот кога сакам да се релаксирам.

clock-img

25.10.2009, 17:59

clock-img

ripce

pencil-img

2148

Мис и јас до скоро играв... ама во нервоза одеваше мобилниот... на овој сега нема судоку... илиuser posted image ... Арно ме потсети да побарам

clock-img

25.10.2009, 18:04

clock-img

Iva

pencil-img

626

Обожавам крстозбори и зависник сум од судоку. И мис фала ти за линкот за крстозбори, ќе ми дојде одлична занимација кога ќе немам обврски на работа.user posted image

clock-img

25.10.2009, 22:06

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

добра страна мис обозавам крстозбориuser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 10:30

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

и јас уживам во решавање на крстозбори добра вежба за мозокот user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

26.10.2009, 11:50

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

порано многу повеке..сега слабо,нема кога?! хм

clock-img

26.10.2009, 11:53

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

ретко

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

21.04.2012, 12:36

clock-img

kikicka

pencil-img

4218

ухаа од коа не била активна темава..... Крстозбори ее ради нив добивав 3 во средно,досаден час и типката ке си решава крстозбори иго окркаедна и тоа од професорка што ми е роднина блиска user posted image .
Сега ретко купувам,обично кога патував сама ,сеганема шанси со Л. ке си купев од оние 5 броја и решавав. Арно ме потсети темата да си купам user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

clock-img

15.10.2012, 14:33

clock-img

Melanija RR

pencil-img

7052

Навлечена на судоку одамна.На нет не играм,на моб од 3те ниво на најтешкото имам уште 10 а најлесното не ни го играм.Повремено си купувам Судоку за 30-40 ден и имам во секое време забава.
Не е на одмет добра страна за Судоку ако некој знае

< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.1.2013 22:46:44 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

clock-img

25.11.2013, 20:48

clock-img

Mihaela 2010

pencil-img

4230

koga bev dete najmnogu sakav da gi resavamonie so precrtuvanje,da gi naogam zbovovite i na kraj sto ke ostane neprecrtano dava nekoj zbor ime na peacka i slicno
krstozbori ponekogas znam da resavam ako nacekam vo nekoe spisanie
inaku vo pozadina ide na kanal 5 igrata Samo Kesh,i mnogu me nervira da vi kazam,igrava -krstozbor,lugevo pogagjaat so pomos na voditelot i se raduvaat na parite sto gi dobivaat samo e prasuvam dali voopsto gi dobivaat

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

clock-img

25.11.2013, 20:57

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Многу ги решавав порано, бев заразена дури, тогаш немав интернет user posted image
па потоа дојде време кога веќе се знаев напамет, и тие што ги смислуваат се почнаа да се повторуваат, па прекинав.
А сега воопшто не ми текнува на тоа, дури и ако налетам некаде во некое списание или весник, ги прескокнувам, сега со јазиков не ми оди, ко на француски да решавам. user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

clock-img

30.11.2014, 15:27

clock-img

caciana

pencil-img

863

Jas resavam samo sudoku . Toa go pravam sekoj den, duri i vo mobilniot imam igra Sudoku user posted image onaka da go razdvizam mozokot user posted image

clock-img

30.11.2014, 15:53

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Не купувам весници а тоа значи дека не решавам ни крстозбори user posted image

Последни статии

article-img