cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Купаќи

clock-img

30.06.2009, 15:51

clock-img

mis.

pencil-img

3845

На која возраст се децата доволно големи за да носат купаќи?Мартин има неполни 5 год и мислам дека оваа година е доволно голем за да носи купаќи.Може и преголем за први купаќи но некако ми беше послободен гол но...не знам ете така се деси дури оваа година да видам потреба за нив.Што е со вашите деца,на која возраст за прв пат носат купаќи?

clock-img

30.06.2009, 15:52

clock-img

mami

pencil-img

8680

па и јас мислам дека тука некаде би му облекла купаки за прв пат..4-5 години..нек ужива дете дур може голо user posted image user posted image user posted image некогаш и мене ми се шета гола на плажа

clock-img

30.06.2009, 17:05

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Што подолго тоа подоброuser posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

30.06.2009, 18:01

clock-img

Anushka

pencil-img

1392

се сложувам со вас, ама д-рите вела дека на прво место е хигиената, особено при напливот на заразните болести.при игра есок, детскте полови орг. доаѓаат во допир со разни нешта. 

clock-img

01.07.2009, 00:19

clock-img

Боцко

pencil-img

806

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

се сложувам со вас, ама д-рите вела дека на прво место е хигиената, особено при напливот на заразните болести.при игра есок, детскте полови орг. доаѓаат во допир со разни нешта. 

потпишувам. тотално за. веројатно оваа година не му бегаат некои шизички гаќички

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

13.07.2009, 23:57

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

Воислав за роденден си доби купаки само уште не сме размислиле каде ке се оди на бањање .....user posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

14.07.2009, 08:01

clock-img

mami

pencil-img

8680

леле Биле иста ситуација, му купив кукапки, многу се кулuser posted image ама времево не зеза немам каде да му ги облечамuser posted image

Последни статии

article-img