за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
На која возраст се децата доволно големи за да носат купаќи?Мартин има неполни 5 год и мислам дека оваа година е доволно голем за да носи купаќи.Може и преголем за први купаќи но некако ми беше послободен гол но...не знам ете така се деси дури оваа година да видам потреба за нив.Што е со вашите деца,на која возраст за прв пат носат купаќи?
30.06.2009, 15:52
mami
8680
па и јас мислам дека тука некаде би му облекла купаки за прв пат..4-5 години..нек ужива дете дур може голо некогаш и мене ми се шета гола на плажа
30.06.2009, 17:05
Еца
6692
Што подолго тоа подобро
30.06.2009, 18:01
Anushka
1392
се сложувам со вас, ама д-рите вела дека на прво место е хигиената, особено при напливот на заразните болести.при игра есок, детскте полови орг. доаѓаат во допир со разни нешта.
01.07.2009, 00:19
Боцко
806
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
се сложувам со вас, ама д-рите вела дека на прво место е хигиената, особено при напливот на заразните болести.при игра есок, детскте полови орг. доаѓаат во допир со разни нешта.
потпишувам. тотално за. веројатно оваа година не му бегаат некои шизички гаќички
13.07.2009, 23:57
biljanaM
662
Воислав за роденден си доби купаки само уште не сме размислиле каде ке се оди на бањање .....
14.07.2009, 08:01
mami
8680
леле Биле иста ситуација, му купив кукапки, многу се кул ама времево не зеза немам каде да му ги облечам