cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Ланец на среќа

clock-img

18.11.2014, 18:17

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Што мислите за оние ланци на среќа кои ги праќаат по мејлови на пр. и мора да се пратат на одреден број луѓе, и не смееш да го прекинеш ланецот.
Јас искрено не ги ни читам, штом видам нешто такво - препрати го ова на 10 луѓе и нешто ....... ќе ти се случи, одма бришам, и ни го читам ни го препраќам.
Е сега, работата е што ми стигна нешто друго - Колач на среќата user posted image Не можев да ја одбијам личноста што ми го понуди, а требало колачот да се даде на тројца луѓе. Уште не ми е донесен, па не ми е точно познато за што се работи. Некој да сподели искуство?

clock-img

18.11.2014, 20:03

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Одма на игнор ги ставам немам време да се замарам со глупости. А, и искрено не верувам во ова user posted image А, за ова со колачов првпат слуша, станува збор за вистински колач или виртуелен user posted image

clock-img

19.11.2014, 09:54

clock-img

LoveableMe RR

pencil-img

5035

Лелее аман со такви глупости, препрати ова на толку и толку и ќе ти се случи чудо, ќе добиеш пари, дрн-дрн глупости живи и лажги за мали деца, па такво суеверие ниедна религија ниту правец на учење не признаваат., тоа се бабини-деветини кои намерно ги навлекуваат луѓето да препраќаат и некој од тоа препраќање на мејл да заработи...па има некои со слики на светци не знам што ако не препратиш ќе те снајде ова-она, Бог да чува од луди луѓе...а настрашно е што многу мои пријатели веруваат и препраќаат, а се интелектуалци....

Фели, веројатно си го добила таканаречениот амишки колач, кој го даваат на други луѓе и треба да кружи, што според мене е глупост на сила некому да даваш колач од шубе.....само не знам каде да се најде начин ова да прекине.....user posted image

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

clock-img

19.11.2014, 13:41

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

Значи доста е распространет колачов user posted image и го има со различни називи. Мене ми го дадоа како „Колач на среќата“ и да, scared, реален колач, не е виртуелен. Значи ми донесоа како зафатено тесто, и треба секој ден да му ставаш нешто - првиот ден шеќер, вториот млеко, третиот брашно, четвртиот мешаш, и петтиот го делиш на 4 дела, еден останува за тебе пак додаваш потребните состојки за колач, а другите три дела ги делиш на други луѓе, и тие да си направат колач. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

19.11.2014, 21:22

clock-img

scared RR

pencil-img

1349

Ајдее што нема да смислат user posted image се надевам нема мене некој да ми донесе тоа, познавајќи се ќе ме фати некое шубе и ќе почнам и јас да додавам таму иако не верувам user posted image

clock-img

20.11.2014, 07:19

clock-img

caciana

pencil-img

863

Porakite koi gi dobivam,so upatstvo prati za sreka najcesto gi brisam,no ova so kolacot interesno mi izgleda. Bi go napravila onaka da go probam, za zabava. Pa zosto da ne,nema nisto loso vo toa,naprotiv zabavno euser posted image

clock-img

25.11.2014, 23:29

clock-img

caciana

pencil-img

863

Aj da si Se pofalam tuka.Konecno dobiv ponuda za srekniot kolac.Naskoro ke stigne do moite race.Ispolnuval zelba,ke probam I ke pisam user posted image

clock-img

30.11.2014, 17:33

clock-img

caciana

pencil-img

863

Jas veke go probav ovoj kolac,mnogu e vkusen,ednostaven I lesen.Mnogu me potset_uva na kolacite Od detstvoto.
I zelba si zamisliv,sega ke cekam DA se ispolniuser posted image

< Поракaта ја уредил caciana -- 30.11.2014 17:34:07 >

clock-img

30.11.2014, 17:38

clock-img

blond

pencil-img

1268

ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR

Значи доста е распространет колачов user posted image и го има со различни називи. Мене ми го дадоа како „Колач на среќата“ и да, scared, реален колач, не е виртуелен. Значи ми донесоа како зафатено тесто, и треба секој ден да му ставаш нешто - првиот ден шеќер, вториот млеко, третиот брашно, четвртиот мешаш, и петтиот го делиш на 4 дела, еден останува за тебе пак додаваш потребните состојки за колач, а другите три дела ги делиш на други луѓе, и тие да си направат колач. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vo Strumica uste ne sum sretnala vakov kolac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Последни статии

article-img