за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Што мислите за оние ланци на среќа кои ги праќаат по мејлови на пр. и мора да се пратат на одреден број луѓе, и не смееш да го прекинеш ланецот. Јас искрено не ги ни читам, штом видам нешто такво - препрати го ова на 10 луѓе и нешто ....... ќе ти се случи, одма бришам, и ни го читам ни го препраќам. Е сега, работата е што ми стигна нешто друго - Колач на среќата Не можев да ја одбијам личноста што ми го понуди, а требало колачот да се даде на тројца луѓе. Уште не ми е донесен, па не ми е точно познато за што се работи. Некој да сподели искуство?
18.11.2014, 20:03
scared RR
1349
Одма на игнор ги ставам немам време да се замарам со глупости. А, и искрено не верувам во ова А, за ова со колачов првпат слуша, станува збор за вистински колач или виртуелен
19.11.2014, 09:54
LoveableMe RR
5035
Лелее аман со такви глупости, препрати ова на толку и толку и ќе ти се случи чудо, ќе добиеш пари, дрн-дрн глупости живи и лажги за мали деца, па такво суеверие ниедна религија ниту правец на учење не признаваат., тоа се бабини-деветини кои намерно ги навлекуваат луѓето да препраќаат и некој од тоа препраќање на мејл да заработи...па има некои со слики на светци не знам што ако не препратиш ќе те снајде ова-она, Бог да чува од луди луѓе...а настрашно е што многу мои пријатели веруваат и препраќаат, а се интелектуалци....
Фели, веројатно си го добила таканаречениот амишки колач, кој го даваат на други луѓе и треба да кружи, што според мене е глупост на сила некому да даваш колач од шубе.....само не знам каде да се најде начин ова да прекине.....
19.11.2014, 13:41
Felly RR
7977
Значи доста е распространет колачов и го има со различни називи. Мене ми го дадоа како „Колач на среќата“ и да, scared, реален колач, не е виртуелен. Значи ми донесоа како зафатено тесто, и треба секој ден да му ставаш нешто - првиот ден шеќер, вториот млеко, третиот брашно, четвртиот мешаш, и петтиот го делиш на 4 дела, еден останува за тебе пак додаваш потребните состојки за колач, а другите три дела ги делиш на други луѓе, и тие да си направат колач.
19.11.2014, 21:22
scared RR
1349
Ајдее што нема да смислат се надевам нема мене некој да ми донесе тоа, познавајќи се ќе ме фати некое шубе и ќе почнам и јас да додавам таму иако не верувам
20.11.2014, 07:19
caciana
863
Porakite koi gi dobivam,so upatstvo prati za sreka najcesto gi brisam,no ova so kolacot interesno mi izgleda. Bi go napravila onaka da go probam, za zabava. Pa zosto da ne,nema nisto loso vo toa,naprotiv zabavno e
25.11.2014, 23:29
caciana
863
Aj da si Se pofalam tuka.Konecno dobiv ponuda za srekniot kolac.Naskoro ke stigne do moite race.Ispolnuval zelba,ke probam I ke pisam
30.11.2014, 17:33
caciana
863
Jas veke go probav ovoj kolac,mnogu e vkusen,ednostaven I lesen.Mnogu me potset_uva na kolacite Od detstvoto. I zelba si zamisliv,sega ke cekam DA se ispolni
< Поракaта ја уредил caciana -- 30.11.2014 17:34:07 >
30.11.2014, 17:38
blond
1268
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Значи доста е распространет колачов и го има со различни називи. Мене ми го дадоа како „Колач на среќата“ и да, scared, реален колач, не е виртуелен. Значи ми донесоа како зафатено тесто, и треба секој ден да му ставаш нешто - првиот ден шеќер, вториот млеко, третиот брашно, четвртиот мешаш, и петтиот го делиш на 4 дела, еден останува за тебе пак додаваш потребните состојки за колач, а другите три дела ги делиш на други луѓе, и тие да си направат колач.