cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Лизгалиште

clock-img

21.01.2010, 19:51

clock-img

mis.

pencil-img

3845

НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА ОД ДЕНЕС СКОПЈАНИ ЌЕ МОЖАТ ДА СЕ ЛИЗГААТ.

Општина Центар постави лизгалиште со површина од 800 квадратни метри и капацитет истовремено да лизгаат 300 луѓе. Исто така поставени се и куќарки во кои граѓаните ќе можат да изнајмуваат лизгалки.

Лизгалиштето ќе работи секој ден од 10 часот до полноќ.

Цената на картите за 45 минути лизгање од 10 до 18 часот - 30 денари, а од 18 до полноќ - 50 денари (во цената е вклучено и изнајмувањето на лизгалки).

Лизгалиштето ќе остане три месеци на Плоштад Македонија!!!

Моите студенски денови ќе ги паметам по незборавените журки и забави на скопското лизгалиште кога тогаш работеше под калето и се организираа студенски забави.Никогаш нема да зборавам на првото застанување на лизгалки кое беше незаборавно за мене кое заврши со безброј модринки по моето тело но најважното,научив да клизам.
Дали вие мислите да го посетивте или веќе клизавте по лизгалиштето на плоштадот?

clock-img

21.01.2010, 21:49

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

mm mi denes bese sk,i mi kaza deka epten bilo guzvauser posted image

clock-img

21.01.2010, 21:58

clock-img

natasha

pencil-img

430

barvo,mn interesno,use da znaev da lizgamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2010, 22:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

колку најубаво си поминував на лизгалиштето под Кале..прекрасни ноќи поминати на лизгалки. Не сум била на ова на плоштад, ама верувам дека има огромна гужва, сепак ке поминеме некој ден и ако имам шанса пак ке се качам на лизгалки

clock-img

30.01.2010, 10:36

clock-img

April

pencil-img

1257

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami

колку најубаво си поминував на лизгалиштето под Кале..прекрасни ноќи поминати на лизгалки. Не сум била на ова на плоштад, ама верувам дека има огромна гужва, сепак ке поминеме некој ден и ако имам шанса пак ке се качам на лизгалки

да, под Кале беше супер user posted image
а ние денес ќе одиме на плоштад, па ќе ви кажеме како сме си поминале
претпоставувам дека ќе има гужва со оглед на тоа што е викенд и има сонце...

Последни статии

article-img