за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Мило детенце, Си била еднаш една земја Македонија. Таа била најубавата земја на светот, земја со најубавите езера, најбрзите и најбистри реки, најплодородните полиња, најубавите девојки, најхрабрите момци. Во таа земја се печел најубавиот леб, се правел најубавиот ајвар, се пееле најубавите песни, се играле најубавите ора, во таа земја најмногу се љубело и страдало заради љубов. Секоја свадба, секоја веселба биле најубави, затоа што се пиело најубавото вино, но и секоја загуба на сакано лице била најтажна, затоа што во таа земја најмногу се сакал ближниот.Оваа земја била најубава затоа што токму ТИ живееш во неа. Оваа земја те сака откако беше најмало бебенце, оваа земја те прегрна, преку прегратките на твојата мајка, кога дојде на свет, оваа земја ги бакна твоите ножиња кога за прв пат го допреа тлото.....
Редакцијата на Рингераја.мк веќе некое време го подготвуваше прекрасниот свет на земјата Македонија наменет за Вас и Вашите деца. Верувам дека ќе бидете задоволни од нашата досегашна работа. Редакцијата на Рингераја се надева дека и Вие ќе земете учество во изградбата на светот на нашите деца, светот на прекрасната земја Македонија.
25.10.2010, 10:14
soncenamama
17
za rr, slaba sum so pesnicki i prikazni, blagodaram
25.10.2010, 10:16
big_mama817
1331
прекраснна рубрика ми се допага браво за идејата
25.10.2010, 10:20
denicka
620
EPTEN LIKE vo pravo vreme
25.10.2010, 10:27
arh_diz
7198
Bravo za idejata
25.10.2010, 10:51
nadica
4381
немам зборови да ви опишам колку сум воодушевена од идејата и резултатот за целиот тим кој ја прави нашата рр најубава и најпривлечна
25.10.2010, 11:16
amelbebe
1105
RR i za timot sto, go podgotvija detskoto katce
25.10.2010, 13:56
***Lide***
341
SUPER E MNOGU KE NI BIDE OD POMOS
25.10.2010, 14:36
mama26
3977
za rr...sto poveke prikazni poubavo za nasite decinja
25.10.2010, 16:23
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка
Драги родители,
Мило ми е што ете мене ми ја доделија таа чест да Ви претставам нешто најпрекрасно на Рингераја!
Редакцијата на Рингераја.мк веќе некое време го подготвуваше прекрасниот свет на земјата Македонија наменет за Вас и Вашите деца. Верувам дека ќе бидете задоволни од нашата досегашна работа. Редакцијата на Рингераја се надева дека и Вие ќе земете учество во изградбата на светот на нашите деца, светот на прекрасната земја Македонија.
Прекрасно сработено, горда сум што имаме прекрасни луѓе од Македонија кои се дел од Редакцијата на Рингераја одговорна за македонската Рингераја. Посебна благодарност за Барбара (наша Палешка) која го раководеше овој проект. Навистина прекрасно и корисно. Бидејќи Рингераја секогаш се труди да ги вклучи во многу работи своите верни корисници, се надевам дека ќе добиваме идеи и содржини за надоградување и збогатување на детско катче од целото Рингераја семејство. Па сега јас се фрлам на гатанките токму тие ми се моментално занимација
25.10.2010, 20:39
jovanka
1745
Odlicno sraboteno
25.10.2010, 21:08
agnes77
1959
многу убаво , честитки Палешка и РР тимот
25.10.2010, 22:06
Тања РР
2029
Прекрасно! Браво!
26.10.2010, 11:19
Nade
185
БРАВО!!!!! САМО НАПРЕД!!! ОДЛИЧНА ИДЕЈА, УШТЕ ПОДОБРА РЕАЛИЗАЦИЈА
26.10.2010, 15:53
Julie1
2354
Утре околу 7:30 часот на утринската програма на алфа тв, ќе зборуваме за детското катче на Рингераја.мк. Кој има можност нека следи, а ако некој има можност и нека снима
< Поракaта ја уредил Julie -- 26.10.2010 16:04:17 >
26.10.2010, 16:00
nadica
4381
јас имам мах тв и ќе снимам ама незнам како потоа да го префрлам ако знае некој нека пише
26.10.2010, 21:52
Палешка РР
7505
Се надевам дека вечерва ќе ја поврземе ТВ картата со мм, кабелот е во прекин, неможев да го поврзам Ако го направиме, јас ќе снимам. Браво за иницијативата Јуле
26.10.2010, 21:59
Julie1
2354
супер ако успее некој да сними, ќе го поставиме потоа видеото и на Рингераја да можат да видат и оние кои нема да можат да гледаат утрото.
26.10.2010, 23:36
Maca25
7558
Порано не може да биде емисијава. Ќе наместам аларм во 7.25 за да гледам обавезно.
27.10.2010, 08:40
Палешка РР
7505
за Јуле и за начинот на кој го претстави детското катче и нашата Рингераја
Се надевам дека надица снимаше, па да ја видите сите рубриката во утринската програма на Алфа ТВ
27.10.2010, 08:49
Julie1
2354
Благодарам Барбара, пријатна беше водителката и опуштено го водеше разговорот... уште на самиот разговор пред почеток на емисијата, кажа дека ја посетила Рингераја и дека премногу и се допаднала,се надеваме дека ќе не дружи и таа на РР
Маца25 утринските програми за жал се рано но се надевам дека успеа да станеш (иако како што врне сега само за спиење е )
27.10.2010, 11:08
agnes77
1959
Браво Јулие , за жал не видов
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie
уште на самиот разговор пред почеток на емисијата, кажа дека ја посетила Рингераја и дека премногу и се допаднала,се надеваме дека ќе не дружи и таа на РР
супер
27.10.2010, 11:26
ben10
319
super
27.10.2010, 11:35
nadica
4381
го гледав интервјуто. Јуле како и секогаш прекрасна ја претстави нашата рр во вистинско светло сега го чекам мм да дојде од работа па тој ќе ми помогне околу поставувањето на истото за сите да може да го видите ако некој знае нека ми каже јас да се правам важна пред мм дека мене не ми треба помош