за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Сигурно како што имате омилени пози, сигурно имате и пози што не ви се допаѓаат или мразите да ги користите. Јас сакам доминантен маж у кревет, па така ме нервира јас да ја работам цела работа. Затоа не ја сакам јавачката поза (башка и ме заморува).
Темата е лудило Ете сеа размислувам и не ми текнува... Немам неомилена поза! _____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Ги сакам сите!!! немам неомилена! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
ИЗВОРНА ПОРАКА: anedespo Јас сакам доминантен маж у кревет, па така ме нервира јас да ја работам цела работа. Затоа не ја сакам јавачката поза (башка и ме заморува).
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... .mislam deka nema takva ...
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... .mislam deka nema takva ...
ne sme po pozite sreka ni dvajcata _____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Koga jas sum odozgora _____________________________THE SKY IS THE LIMIT!
Немам неомилена поза, се ми е омилено и се прифаќам! _____________________________Live and let live
More ljubovdziki. Braos!!!
Кога јас сум врз него, ич не ја сакам таа поза, а нему па омилена му е
Досега не сум запознаена со некоја таква поза што не ми е омилена
Site gi sakam,nemam neomileni.
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива