cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Ниту една мајка нема да признае дека...

clock-img

22.01.2013, 13:26

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Го остава своето дете да поплаче за да заврши некоја работа
Го лаже детето иако мислела дека секогаш ќе му ја зборува вистината ( на пример дека тато го изел последното парче торта )
Повеќе ужива во помладото дете
Досадно и е да си игра со децата
Понекогаш посакува дете од спротивен пол
Не му менува пелени доволно често
Неколку дена не му дала на детето зеленчук
Ги пушта децата предолго да носат премали кондури
Телевизорот често заменува дадилка
Попрво би спиела или работела отколку да си игра со децата

Ајде мајки, што нема да признаете?user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

22.01.2013, 13:34

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Го лаже детето иако мислела дека секогаш ќе му ја зборува вистината ( на пример дека тато го изел последното парче торта )

Јас тука се пронајдов, во овие изјави :))))

Live and let live

clock-img

22.01.2013, 13:45

clock-img

miana

pencil-img

6152

Мислам дека имаме тема - признавам дека....
а во оваа тема со самото одбирање на наведените работи значи дека ги ПРИЗНАВАМЕ
Еве ме и мене
Повеќе ужива во помладото дете
Телевизорот понекогаш заменува дадилка
Го остава своето дете да поплаче за да заврши некоја работа

clock-img

22.01.2013, 13:45

clock-img

deluxe

pencil-img

2479

Recisi vo se se pronajdov,iako nitu vo sebe ne sum si gi priznala ovie raboti no eve vie me potsetivteuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

clock-img

13.03.2013, 08:31

clock-img

Tanjicka

pencil-img

475

se pronajdov pa skoro vo site

clock-img

13.03.2013, 08:40

clock-img

blond

pencil-img

1268

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR

Не му менува пелени доволно често

Ајде мајки, што нема да признаете?user posted image

Ова не би го признала. Плус никоја мајка нема да признае дека многу го лигави детето user posted image

clock-img

13.03.2013, 08:43

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

Ko kiznae so tragicno da e nabrojano pa nema da priznae. user posted image bre bre.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

13.03.2013, 08:47

clock-img

niki

pencil-img

4299

ne bi mu priznala na pogolemoto dete deka poveke uzivam so pomaloto inaku se ostalo priznavam i uste mnogu bi imala da nabrojam

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

clock-img

13.03.2013, 10:22

clock-img

Octavia

pencil-img

617

Признавам се user posted image , немам проблем. Кога ќе се изнервирам дури „признавам“ и работи кои не ги мислам (најчесто кога и двете деца се инаетат со мене за различни работи, а јас треба нешто трето да направам, ама не попуштам и настанува хаос user posted image ).
Инаку, знам и цртан да пуштам за да престане да ми чури главата, знам и да излажам (на пр. надвор лае куче, а јас викам дека ја слушнало дека се инаети, па се лути user posted image ), некогаш пробувам да го поткупам големиот со ветувања само за да си ги заврши обврските кои се негови и МОРА да ги заврши, ама во моментот немам сила да се расправам... user posted image Често и на мајтап „трескам“ глупости, на пример пред некој ден зборувам со другарка на телефон и помалото толку добро ме тресна по глава со играчка зашто се почувствува запоставено и јас онака запрепастена се смеам и велам „Е затоа некои луѓе кучиња си купуваат, јас па деца раѓам...“ user posted image Оној кој ме знае и ми ја познава смислата за хумор, ќе ме сфати user posted image .
И да дополнам на списокот
Ниту една мајка нема да признае дека ја замараат приказните на совршените мајки кои секогаш се стигнуваат, никогаш не се нервозни, имаат совршени деца, совршен брак, супер домаќинки се и вечно им се чудат на оние кои тоа не се.

Последни статии

article-img