за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Имаме потреба да ги споредуваме работите како се сега а какви биле лани,преклани.... односно што ни се сменило во приближно ист период пред некоја година
Ех лани ова време работев во игротека опкружена со деца,роденден,торти, песната,,Роденден е денот,, секој божји ден а годинава во исчекување на бебуш нешто што најмногу посакував но не верував дека тоа ќе биде баш ова лето
11.07.2013, 23:21
vezilka RR
4931
Ова време пред десет години за прв пат бев на одмор со мљжле, и мислам дека тоа ми беше најубавиот одмор воопшто, ех.,
12.07.2013, 00:24
МамаМиа
8
Еееее пред 7 год. ова време бев во болница имав породилни болки и едвај чекав да излезе мојата срцушка да си ја гушнам
12.07.2013, 08:20
Mihaela 2010
4230
Ova vreme pred 5 god uzivavme so mm u Turcija na odmor,drustvo,zurkanje,novi poznanstva,seks,ubavina Ova vreme pred 3 god uzivavme so nasata princezicka vo dvorce,dodeka mama ja niskase vo kolicka a taa nanase...ehh i toa da ti bilo ubavina
12.07.2013, 08:45
bucko mal
1431
Ova vreme pred 10 godini cekav da mi se rodi prviot sin Otogash pa navaka vo ova vreme sekoe leto gi spremav kuferite I so prviot avtobus zaminuvavme Ohrid
12.07.2013, 10:08
sandriana RR
2924
Пред 3-4 години, ова време си главев скоро секоја вечер до после полноќ, си пиев пиво колку сакав, се замарав со невредни работи. Ова време, пред 2 години, со стомак до заби (8 месец), шетавме со мм по Македонијава, и екстра ни беше , а 3 недели пред да се породам се возевме со чамец на сред Охридско
12.07.2013, 10:18
Carrie RR
326
Ова време 4, 5, ... години уназад - тотално безгрижна. Летни дикотеки, седење во парк, пиење пиво, спиење до 2 попладне.
Ова време пред 3 години, бев со најдобрата другарка на тура низ Италија. Колку беше убавоооо, стоамакот ми се стега кога ќе си помислам на тоа лето.
Ова време пред 2 години почнав да работам и ми беше првиот одмор со дечко ми, ммммммммм
Убава тема
12.07.2013, 10:41
miana
6152
Ova vreme pred 12 godini rabotev vo Irish pub za vreme na leten raspust i trosev pari uveliko na setanje.. Ova vreme pred 6 godini,jas i mm stotuku vencani si bevme na odmor so bebe vo meseto.. Pred 2 godini ova vreme uzivav bremena so mm so kerkickata na preubav odmor vo turcija,bez nikakvi obvrski. Ova vreme lani jas mm i decata uzivavme na plaza vo Grcija :)
12.07.2013, 11:00
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
Pred 2 godini ova vreme uzivav bremena so mm so kerkickata na preubav odmor vo turcija,bez nikakvi obvrski.
Pred 2 godini ova vreme se baravme so Miana vo avion, ama nea i bese sram da mi prijde otkako me pozna
12.07.2013, 11:13
miana
6152
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Pred 2 godini ova vreme uzivav bremena so mm so kerkickata na preubav odmor vo turcija,bez nikakvi obvrski.
Pred 2 godini ova vreme se baravme so Miana vo avion, ama nea i bese sram da mi prijde otkako me pozna
Uste ne sum sigurna deka ti bese taa sto mislev deka si,ama aj Mnogu si mi swatka i ti bese trudna togas I nikogas nema da go zabroavam devojceto od vaseto drustvo koe sto za stjuardesite ( plavusi ) mislese deka se barbiki i za nevestata sto ja vide na aerodrom vo Antalija
12.07.2013, 11:26
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Uste ne sum sigurna deka ti bese taa sto mislev deka si,ama aj Mnogu si mi swatka i ti bese trudna togas I nikogas nema da go zabroavam devojceto od vaseto drustvo koe sto za stjuardesite ( plavusi ) mislese deka se barbiki i za nevestata sto ja vide na aerodrom vo Antalija
Da, da, da, barbikite stjuardesi Fala ti sto me potseti.
12.07.2013, 12:41
AnnaMolly RR
6409
Ееее, пред некоја година (поточно во 2006) бев од почеток на јули до почеток на август, цеееееел месец во Охрид на одмор и тоа бесплатно во хотелче во сопственост на вујко на наш пријател. Бевме 8 души, сите бесплатно :) Точно 32 дена со мажето, тогашно момче, и друштво. Ех, честопати ми текнува на тој одмор и знам дека НИКОГАШ повторно нема да можам цел месец да поминам некаде така релаксирано и ми паѓа мака
12.07.2013, 12:42
Snow Queen
302
Пред точно една година војникот мој замина за Авганистан не ни помислував,дека за една година ќе спремаме свадба
12.07.2013, 12:48
srculko
68
Ova vreme pred dve godini bev pri kraj so bremenosta,lani prooduvavme so sinceto a sega veke kako da e golem covek se razbira a i go cekame tato drugata nedela da se vrati od avganistan
12.07.2013, 13:01
mommy_angels RR
1543
пред 8 години правевме свадба,поточно овие денови раскажувавме импресии од свадбата,пред две години бевме со мм во Грција,плажа,море,ладно пивце,чипс и секс колку ни душа сака,а лани најубаво ми беше,се криевме по сенките низ Градски парк со малото бебувче и мм.... е цело лето си го поминавме таму
12.07.2013, 14:35
Felly RR
7977
Пред 4 години на овој ден правевме свадба. Ајде во барот да ве честам за 4 - годишнината.
14.07.2013, 20:58
Snowhite RR
5042
Пред три години ова време имав шест месечно бебе исто како и сега, само сега плус и еден батко од 3 и пол години
11.05.2014, 01:57
Defne90 RR
1991
Ова време пред 5 години се спремав за матура и не ни помислував дека ќе се вериме за еден месец со мм и ќе добиеме толку прекрасни синчиња што ми го исполнуваат животот и го прават најубав.
30.11.2014, 00:33
scared RR
1349
Ова време пред 5 години за прв пат го видов маж ми, никогаш не помислив дека токму тој ќе е љубовта на мојот живот
30.11.2014, 17:22
caciana
863
Na ovoj den tocno pred edna godina,si zemavme snaa,brat mi pravese veridba.
30.11.2014, 17:24
blond
1268
Pred 4godini bev bremena so prvo, sega so vtoro... Samo eden mesec razlika vo zacnuvanjeto , pa taka si ja nosam istata trudnicka garderoba kako i togas