за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Сега дојде мм од работа и ми текна порано кога ќе дојдеше во сабота од работа обавезно си правевме нешто убаво за јадење, едно шише винце и гледавме филмови.
Е, одамна не сме го правеле тоа.
Има ли нешто што ви недостасува и одамна не сте го направиле?
14.01.2012, 16:45
kremco
414
Istoto i nieredovno go pravevme sega sme izmoreni i decata ni go odzemaat slobodnoto vreme odamna ne sum prosetala niz grad malata ni e 2 nedeli a i ladno...
14.01.2012, 16:45
Yummy Mammy
1690
Eh, mnogu mi nedostasuva sabotnoto kafe so najbliskite drugarki. Odamna ne sum iskocila vo shoping vo sabota, pa potoa na kafe... i ke pomine uste dolgo dodeka da mozam da go ostavam bebevo so nekoj drug vo sabota
14.01.2012, 16:47
kremco
414
Eh, mnogu mi nedostasuva sabotnoto kafe so najbliskite drugarki. Odamna ne sum iskocila vo shoping vo sabota, pa potoa na kafe... i ke pomine uste dolgo dodeka da mozam da go ostavam bebevo so nekoj drug vo sabota user posted image
eeeeeeee
14.01.2012, 16:57
lindicka
338
Одамна не сум била во шопинг во сабота. Претходно во сабота одев на кафе со другарките, па на шопинг, се враќав со кесиња полни, Манго, Кара, Полини ми беа како дома , па потоа некогаш продолжувавме со мм некаде на ручек, ресторанче, кафанче. Колку безгрижно си живеев СЕГА ВЕЌЕ НЕ . Веќе не ни одам во тие продавници , или пак во два месеци еднаш, тогаш обавезно купувам нешто и во делириум сум следните два месеци. Го отплаќаме станбениот кредит, па и почнавме болници, испитувања....бљак
14.01.2012, 17:11
klum
61
odamna ne sum izlegla vo diskoteka i da se izzurkam kako porano , ahhhhhh srednoskolski i studentski vreminja
14.01.2012, 20:21
kuklicka26
220
Oдамна не сум правела ништо од тоа што правев.Ми се излегува во некоја дискотека со другарките,ми се излегува на вечера со мм сами,ми се оди на шопинг.Ама ќе почнам од некаде вечерва ќе излеземе сами со мм по не знам колку време,а во текот на следната недела ќе одам на шопинг за Струмица.
14.01.2012, 21:40
Andriance
2140
ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Eh, mnogu mi nedostasuva sabotnoto kafe so najbliskite drugarki. Odamna ne sum iskocila vo shoping vo sabota, pa potoa na kafe... i ke pomine uste dolgo dodeka da mozam da go ostavam bebevo so nekoj drug vo sabota
Ahhhhh..bas istoto....sabota - shopping - kafe...mf mf....za kafeto ne se zhalam..Andrej e so mene sekade...ama tri vo edno kjr di pocekam
14.01.2012, 22:32
Luci
2250
Одамна не сум била на релакс масажа
14.01.2012, 22:43
mila mama
1616
Одамна не сум излегла во град навечер онака нафрцкана како во средно! Ми фали тоа доживување, кога се чувствуваш прекрасно, неодоливо, посакувано и недостапно во исто време!
15.01.2012, 01:21
mamicka87
34
do vcera odamna nemavme izlezeno zaedno so mm,ama ZA CUDO izrazi zelba da slavime stara nova i bevme u kafana na zurkanje.mrazam kafani ama super si pominav.srekna bev sto sme sami i mozevme da si posvetime barem 2 saati eden na drug od prokletovo vreme sto sekogas ni fali
15.01.2012, 01:35
Ikana
3780
odamna ne sum izlegla od drzavava....Porano sekoj vtor vikend skitav nekade, dal voz, bus, avion sto i da e....sega vo 4 zida samo atlas mozam da otvoram i so pametot da setam!
15.01.2012, 02:03
mamicka87
34
ikana bice bolje eve kaj sakas da se prosetame ja otvoriv google maps,kazuvaj lokacija
15.01.2012, 15:38
Pepelaska *
3820
Ми недостасува спиење до кога сакм, седење по пижами цел божји ден, гледање филмови од почеток до крај, излегување во сабота како што кажа мила мама нафрцкана ,денсање, одење на работа, пиење кафе со колегите и зафрканции успат, да сме сами со мм да се гушкаме и да си збориме
сево ова одамна не сум го направила
15.01.2012, 17:59
mamicka87
34
potpisuvam...
15.01.2012, 19:36
Martins mom
3342
Одамна не сум спиела ко човек
15.01.2012, 20:00
temjana
1159
Размислувам на темава и дојдов до заклучок дека всушност во моментов ништо не ми фали. Претпоставувам дека кога ќе дојде дете тогаш е можно нешто да ми фали од работиве што сте ги набројале, иако во суштина сето тоа ми е премногу изживеано освен шетањето по светот тоа никогаш нема да ми биде доволно. Но доколку имам пари нема детето да ме спречи со него ќе шетаме. Золва ми со 4 месечно бебе беа во Доминикана на одмор така да доколку се биде како што треба ќе си имаме уште едно човече плус до нас на седиште
15.01.2012, 20:01
Yummy Mammy
1690
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
Ми недостасува спиење до кога сакм, седење по пижами цел божји ден, гледање филмови од почеток до крај, излегување во сабота како што кажа мила мама нафрцкана ,денсање, одење на работа, пиење кафе со колегите и зафрканции успат, да сме сами со мм да се гушкаме и да си збориме
сево ова одамна не сум го направила
Ahhh...
15.01.2012, 20:53
Ikana
3780
hahahaha pisi Tajland, pa sto saka neka bide
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka87
ikana bice bolje eve kaj sakas da se prosetame ja otvoriv google maps,kazuvaj lokacija
15.01.2012, 20:55
Maca25
7558
одамна не сум се опуштила....цело време сум стегната и нервозна.
15.01.2012, 20:57
Ikana
3780
exxxxxxxxxxxx isto Maco....ko na trnje....
15.01.2012, 20:58
Maca25
7558
баш ко на трње....цело време...и тоа долго ме држи.
15.01.2012, 22:47
Џесика
2036
Одамна не сум била на пливање, нервоза да истурам... исто и велосипед одамна не сум пипнала, тоа ми фали!!!
15.01.2012, 23:33
*viva*
36
odmana ne sum izlegla ko coek da sa iznasetam sekogas opaskite se so mene(moite kerkicki)
16.01.2012, 17:29
Snowhite RR
5042
Размислувам на темава и мислам дека ако почнам да пишувам, нема да престанам, кој ќе ме чита толку. Многу работи одамна не сум правела, зашто многу работи правев, живеев, а сега изгледа дека само преживувам за жал, ама не за долго, планирам во скоро да се вратам во живот и да нема Одамна не сум... Ај сепак да кажам барем една работа Одамна не сум се затворила дома, да затемнам се и да пуштам гласна музика, да легнам на кревет и мозокот да го пуштам на пасење (Ова го напишав, зашто ова мислам дека нема да го направам за брзо)