cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Омилена фаца

clock-img

15.05.2009, 15:10

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде дали имате некој од македонската јавност кој ви е омилен,интересн за гледање,слушање,било тоа пеач,глумец,водител....?

Мене посебно ми е интересен Тони Михајловски,човекот е user posted image А исто така и Марко кој ја водеше Дај побрзај. user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

15.05.2009, 15:18

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

мене ми е Игор Џамбазов многу ми е фаца,секси и навистина за се го бива.

clock-img

15.05.2009, 15:20

clock-img

mami

pencil-img

8680

се сложувам со Даниела..го обожавам Игор...човекот има поминато се и сешто и пак успева да биде над другите...

clock-img

15.05.2009, 18:04

clock-img

Marta

pencil-img

81

Mene omilena peacka mi e Elenceto,Elena Risteska,devojceto sekogas mi e tolku ubavo,milo,slatko...I kerka mi od 12 godini prosto ja obozavauser posted image user posted image user posted image A od voditelite i mene i e dosta simpaticen Toni,a i Igor....user posted image

clock-img

16.05.2009, 13:39

clock-img

biba

pencil-img

50

Pa definitivno Igor Djambazovuser posted image covekot e nezamenliv....

clock-img

07.09.2009, 11:47

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Мене во последно време многу ми се допаѓа Жаре кој го води 50- 50.Толку ми е природен, едноставен, мислам дека има потенцијал во дететоuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

07.09.2009, 12:18

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Igor Dzambazov e the one and only neliuser posted image Marko od Daj Pobrzaj go znam use mn odmna(brat i e na drugarka)...coekot si e takov i pozadi kamerite znaci otkacen skroz...drugive neso mn mn ne me bendisuvaat...neznam dal ima tema na forumov za najomrazena faca jas mislam deka i takvo neso treba da se pocne kako muabet..duri znam i koj ke pobediuser posted image

clock-img

07.09.2009, 13:20

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

Za žal možam samo da kažam deka "izdržani voditeli i spikeri" vo Makedonija se brojat na prsti.
Mislam mnogu me interesira koi se kriteriumite da se stane voditel na edna emisijauser posted image ...smetam deka ne može sekoja manekenka, segašna ili bivša misica da stane voditelka preku nokuser posted image ... voditelot treba da e vo soglasnost so tipot na emisijata, da znae da se izrazuva, da se podgotvi za emisija i za gostin...za žal toa vo Mk ne se počituva.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

07.09.2009, 13:46

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

И јас мислам дека Жаре е нешо единствено што се појавил во последните години..Игор и Тони се О.К. стварно ама ни треба нови фаци по телевизииве, оти тие го поминале своето, барем за тој тип на емисии и проекти.

clock-img

07.09.2009, 13:50

clock-img

katence

pencil-img

222

igor i toni definitivno,nikoj drug ne bi mozela da izdvojam

clock-img

07.09.2009, 18:10

clock-img

ivanaa

pencil-img

66

clock-img

07.09.2009, 18:28

clock-img

STRUMFETA

pencil-img

566

biljana debarlieva, nekako mi e tolku pozitivna i smirena, zenata bleska od pozitivna energija.user posted image

clock-img

07.09.2009, 18:43

clock-img

milijana

pencil-img

323

Toчно..се слозувам.Билјана Дебарлиева е зена која многу сакам да ја слусам на малите екрани.Не ја познавам како личност..но, мислам дека зрачи со енергија

clock-img

12.10.2009, 20:57

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

Марко од дај побрзај,што водеше

clock-img

13.10.2009, 00:11

clock-img

nadica

pencil-img

4381

игор џамбазов
марко дај побрзај
билјана дебарлиева
татијана стојановска
ненад и иванна
и да жаре е нешто ново и добро

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

13.10.2009, 00:23

clock-img

vesna_kr

pencil-img

217

Игор Џамбазов.

clock-img

17.03.2010, 22:47

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

омилени ги има многу Трендо би го спомнала....ама овој сега Дац со Натали што го водат тој квизот никаковuser posted image оф мори мајко............антиомилен

clock-img

17.03.2010, 22:51

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29

омилени ги има многу Трендо би го спомнала....ама овој сега Дац со Натали што го водат тој квизот никаковuser posted image оф мори мајко............антиомилен

lele isto i jas Trendo e super, ama ovoj Dac bas e za nikade, bas antiomilenuser posted image

clock-img

17.03.2010, 23:02

clock-img

baby mama

pencil-img

679

Григор или Глигор оној од А1 Метео така ми е некако милuser posted image

clock-img

15.04.2014, 01:23

clock-img

Defne90 RR

pencil-img

1991

Андреј Миске и Билјана Дебарлиева.Најпозитивната личност што некогаш се појавила на малите екрани.И да не те интересира она што го зборува слушајќи ја ќе те заинтересира.Толку убаво знае да го презентира тоа.А и Ламбе Алабаковски,многу скромно момче и прекрасна појава дефинитивно.

Motherhood is a forever love story...Enjoy every minute and treasure it!

clock-img

09.07.2014, 11:42

clock-img

Mila mamicka

pencil-img

387

The one and only Игор Џамбазов. Значи, го обожавам човекот.

Најдобрата работа што еден татко може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка.

clock-img

26.11.2014, 15:00

clock-img

caciana

pencil-img

863

Toni Mihajlovski mnogu normalno...Covekot bil i ke bide FACA user posted image

Последни статии

article-img