за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Кој ви е омилен ден од неделата и што уживате да правите тој ден?
Сабота...а најнеомилен ми е вторник, некако овој ден ми е ептен безличен. _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
sreda zosto velat bil sreken den _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Petok radi vikendot
ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010 Petok radi vikendot
Sabota, nekako e najopusteno togas, zaedno izleguvame nadvor, vo prosetka, pravime nesto zaedno.
i mene mi e sabota..odmorena sum i mozam da se umoruvam toj den zosto utredenta sum pak slobodna
Петок
Јас да ви кажам мене понеделник ми е хаха ама навистина.Сите се на работа,па малку си одмарам мозок хаххха
Sabota :)
petok
se dvoumev pomegu sabota i nedela..no sepak sabota _____________________________Your children will become what you are; so be what you want them to be
Петок и Сабота _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Сабота и понеделник и мене _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
nedela _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива