cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Повик за соработка со Алфа ТВ

clock-img

06.09.2011, 11:59

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Алфа ТВ долго време соработува со Рингераја, за што ние сме многу благодарни.
Сега Алфа ТВ бара помош од Рингераја, а ние ќе дадеме се од себе да им излеземе во пресрет.

Имено, на Алфа ТВ се спрема емисија по повод Денот на независноста на Република Македонија, во којашто сакаат да имаат две гостинки од кои едната да биде родена на 8 септември, а другата да се вика Македонка. Тоа ќе биде емисија од забавен карактер, на којашто ќе се води опуштен разговор со гостите.

Доколку вие или некоја ваша пријателка сте родени на овој датум или се викате Македонка и сакате да и помогнете на Рингераја, а воедно и на Алфа ТВ со гостување во емисијата, би биле многу благодарни.
За заинтересираните Алфа ТВ обезбедува превоз до телевизијата, а доколку сте од друг град, гостувањето може да се изврши телефонски.

На Алфа ТВ веќе имало гостувања од членови на Рингераја, како во живо, така и по телефон, а учествувале и членки коишто не живеат во Македонија.

Очекуваме пријавувања.
Ви благодарам што ја збогатувате Рингераја!

Live and let live

clock-img

06.09.2011, 12:25

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

со задоволство би дошла ама не се викам ни Македонка не сум родена на 8 септември имав еден колега роден на 8 сеп,ама зафатен е многу тешко дека би се нафатил, се надевам ќе се најде некој од Рингерајките

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

06.09.2011, 12:31

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

И јас се надевам дека ќе се најде некоја рингерајка, а може и ваша комшика, пријателка или роднина. 

Live and let live

clock-img

06.09.2011, 15:11

clock-img

blond

pencil-img

1268

Имам комшивка на која 3годишната ќеркичка и се вика Македонка. Ај ако ја видам до вечер ќе и пренесам за ова.

clock-img

06.09.2011, 15:18

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Супер би било да ја прашаш дали ќе сака со ќеркичката да гостува во емисија! Мислам дека баш ќе биде интересно.

Live and let live

clock-img

06.09.2011, 15:33

clock-img

blond

pencil-img

1268

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Супер би било да ја прашаш дали ќе сака со ќеркичката да гостува во емисија! Мислам дека баш ќе биде интересно.

AnnaMolly, каде да и кажам да се обрати ? Телефонски број ? Најверојатно гостувањето ќе биде телефонски, бидејќи сме од Струмица.

clock-img

06.09.2011, 15:41

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Блонд нека се јави на 076454723 и нека ја бара Жаклина од Алфа ТВ.

And this is my beautiful life ...

clock-img

06.09.2011, 15:56

clock-img

Natasa981

pencil-img

955

Kerkata na Zuica Lazova se vika Makedonka:) Bar taka mislam, ama Zuica i taka i taka si vodi emislija na Alfa, sigurno e vlezena vo kombinacija..

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Последни статии

article-img