cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Поклон за пензионирање

clock-img

29.05.2011, 23:50

clock-img

Axel

pencil-img

90

Драги рингерајки, ке ве замолам за помош за идеја за поклон за пензионирање. Имено мојата драга шефица се пензионираше, па сакам да и дадам нешто за поклон по тој повод, да и се заблагодарам за се што ме научи. Помислив на парфем ама нешто не ми фаќа око, затоа што сакам да биде нешто потрајно што ќе и остане за спомен. Жената има околу 65 години. Што би ми препорачале, дајте идеја?

clock-img

30.05.2011, 08:07

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Kaj nas vo firma na site im davame saati. 

clock-img

30.05.2011, 09:12

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Јас на татко ми му купив саат кога се пензионираше, а тој од работа доби уметничка слика. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

31.05.2011, 09:51

clock-img

topce

pencil-img

523

ташна, новчаник, несесер(кожен)

clock-img

31.05.2011, 10:38

clock-img

skorpijana

pencil-img

683

moze prirodno cveke vo saksija ako saka cvekinja ili fuldzani toa mu donesoa na svekormi koga se penzionirase a nie so mm mu kupivme sise za rakija so cesmicka
moze i nekoj ukras lamba ili vazna

zivej go sekoj dena kako posleden

clock-img

07.06.2011, 23:30

clock-img

temjana

pencil-img

1159

ние на свекор ми планираме да му купиме дигитална рамка за слики. пошто на глава ни се качи со сликите од веридбата не сме му направиле ниту една. е сега ке му ја наполниме со милион слики и од нас и од внукот од керка му и нема да не малтретира еден одреден периодuser posted image

clock-img

08.06.2011, 09:21

clock-img

penelopa

pencil-img

3419

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

ние на свекор ми планираме да му купиме дигитална рамка за слики. пошто на глава ни се качи со сликите од веридбата не сме му направиле ниту една. е сега ке му ја наполниме со милион слики и од нас и од внукот од керка му и нема да не малтретира еден одреден периодuser posted image

Баш убава идеја за поклон воопшто. Ние си купивме пред некое време абе милина слики ти се вратат а и спомени богамиuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

clock-img

25.06.2011, 17:18

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Јас на татко ми за пензионирањето му купив сет отварачи за вино во убава дрвена кутија и убаво вино афкорсuser posted image .Еве вакво нешто

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

25.06.2011, 22:58

clock-img

Тања РР

pencil-img

2029

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

Ние на кумот му купивме дигитална рамка за роденденот на ќерка ми но добра е идејата иста таква да му купиме и на свекор ми кој е пред пензионирање.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

clock-img

13.12.2011, 08:40

clock-img

andronika

pencil-img

26

ние на свекор ми планираме да му купиме дигитална рамка за слики. пошто на глава ни се качи со сликите од веридбата не сме му направиле ниту една. е сега ке му ја наполниме со милион слики и од нас и од внукот од керка му и нема да не малтретира еден одреден период

Kako izgleda taa digitalna ramka, i kade moze da se najde? Mislam deka ke bide idealen zaednicki poklon za moite roditeli, bidejki dvajcata si zaminuvaat vo penzija ovoj mesec. Ako imate nekoj drug predlog za zaednicki polklon, slobodno iznesete go, otvorena sum za sugestii

clock-img

13.12.2011, 09:15

clock-img

temjana

pencil-img

1159

дигиталните рамки ги има речиси во сите продавници за компјутерска опрема. Ги има во различни димензии, фирми, а од тоа зависи и цената. Ние му земавме самсунг бела рамка е сега не ми текнува на димензијата а ја купивме од Канада и не чинеше мислам 60 долари. Овде ако добро се сеќавам цените се од 50евра па нагоре но сигурно се наоѓаат и поевтини треба само да прошеташ. А инаку според мене е идеален подарок собира зависи нели од меморијата но нашава собира околу 1000 фотографија во најдобра резолуција, што ќе рече со послаба резолуција ако се може и до кај 3-4000, ти требаат 2 дена дур ги разгледаш т.е дур се свртат ситеuser posted image Старциве беа воодушевени од подарокот нон стоп имаат по некоја различна фотка во рамката и никако да им се заситат од гледањеuser posted image

Последни статии

article-img