cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Посакај нешто...

clock-img

20.08.2009, 14:41

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Ако имате аладинова ламба што би посакале во моментов?

јас еден сладолед, кревет да се опружам и една масажа за грбов.user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

20.08.2009, 16:01

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

dobiv sladoled od eden kolaga user posted image user posted image user posted image posakav i dobiv ne mi se veruva haha.

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

20.08.2009, 16:24

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Хаха добра фора, ајде јас посакувам, еден краток одмор покрај море или на планина! Да видам дали скоро ке ви пишам дека се остварил!

And this is my beautiful life ...

clock-img

20.08.2009, 20:45

clock-img

Iva

pencil-img

626

Јас посакувам да ме примат на работа во фирмата каде што конкурирав. Со тоа сонот ќе ми се оствари и мислам дека со тоа голем дел од моите проблеми ќе се решат.
И јас ќе ви пишам дали ми се остварила желбата.

clock-img

20.08.2009, 21:41

clock-img

mimicka

pencil-img

183

Јас посакувам кога ќе ми наполни Илија година да добијам работа која ќе ја уживам да ја работам и да престане толку многу да ми паѓа косата.

clock-img

20.08.2009, 22:00

clock-img

Natasha5

pencil-img

830

Јас посакувам еден одмор било каде само да сме сами јас ,мм и Јана.Веке преку глава ми се сите сакам малце да се одмораммммммммммммммммммммммммммuser posted image

clock-img

21.08.2009, 00:05

clock-img

mami

pencil-img

8680

Посакувам да се јават од фирмата каде конкурирав...тоа ке повлече исполнување на многу други желби

clock-img

21.08.2009, 00:08

clock-img

Боцко

pencil-img

806

посакувам да ми успее бизнис зделката на деценијата.
сеуште е маглива, но еве, да се обидам вака. ако успее, први ќе дознаете (после жм се разбира) и ќе прославиме во некоја игротека сите заедно.

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

21.08.2009, 00:09

clock-img

nadica

pencil-img

4381

да го завршам факултетот е мојата желба

тоа е нешто што не само го посакувам туку и морам да го сторам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

22.08.2009, 01:29

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Да имаме наш сопствен дом, наше мало катче само за нас:Мила, Мартина, маж ми и јас !
поздрав до сите кои ја имаат истата желба како мене

http://www.youtube.com/watch?v=N2_-y5Av9bc

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

22.08.2009, 01:31

clock-img

mami

pencil-img

8680

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.08.2009, 15:47

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

i jas go posakuvam istoto se nadevam deka site nie sto go posakuvame ke ni se ispolni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

22.08.2009, 16:47

clock-img

natasha

pencil-img

430

posakuvam da si najdam rabota i da zavrsi ovaa agonija?

clock-img

22.08.2009, 16:48

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

posakuvam bebence , toa mi e edinstvena zelba

clock-img

22.08.2009, 16:52

clock-img

ripce

pencil-img

2148

сакам да не не гњавам овие крлежите на мажот миuser posted image ем отидовме во наш дом да живееме, абе не не оставаат на мира. уфффф, дајте помош како да се отарасам од нив

clock-img

23.08.2009, 19:08

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Посакувам истовремен оргазам вечерва user posted image

clock-img

20.05.2010, 21:36

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Посакувам да има љубов меѓу луѓето, омразата и зависта да и' отстапат место на љубовта user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

20.05.2010, 22:43

clock-img

melody

pencil-img

743

Posakuvam da si dojdam vo Sk na edno 15-20 dena i da si gi guuuuusnam siiiiilno majka mi i sestra mi.Da si se iznamuabetam so niv,da  izlezam malku da ja prosetam kerka mi niz Skopjeto,da otidam kaj mojata najdobra drugarka na gosti,da izlezam malku niz kaficite da vidam sto se smenilo posle 2 godini,a sto ostanalo isto,da otidam na nekoja svirka da se vidam so kolegite iiiiii mnooogu drugi raboti sto mozam da gi napravam samo doma.user posted image

clock-img

20.05.2010, 22:45

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

сакам да не не гњавам овие крлежите на мажот миuser posted image ем отидовме во наш дом да живееме, абе не не оставаат на мира. уфффф, дајте помош како да се отарасам од нив

ctrl + IGNOREuser posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

20.05.2010, 22:46

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

ctrl + IGNORE user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

clock-img

20.05.2010, 22:48

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Куќа и 5 дена во Истанбул user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.05.2010, 22:50

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

За мене би посакала мм да не оди на работа еден месец и да бидеме неразделни цело време, да го поминуваме времето само јас, тој и нашето user posted image ...Ми треба време само за нас, но џабе посакувам, тоа е невозможно...од каде париuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2010, 23:09

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Jas si posakuvam mir vo sebe sto momentalno go nemam zasto me macat nekolku raboti

clock-img

20.05.2010, 23:33

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

посакувам сите што посакуваат бебуш наскоро да им се исполни желбата,посакувам сега Пуже да не израдува со убава вестuser posted image илиuser posted image истото им го посакувам на сите што сега се во подготовки за инвитро или инсеминацијаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

20.05.2010, 23:57

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka

посакувам сите што посакуваат бебуш наскоро да им се исполни желбата

И јас исто. И тебе мила пријателке ти посакувам наскоро да си добиеш user posted image и да ја делиме радоста тука на нашата РР сите заедно user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Последни статии

article-img