cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Поштенска марка со логото на рингераја

clock-img

01.01.2010, 22:44

clock-img

jovanka

pencil-img

1745

Dobiv ideja postenska marka da bide so simbolite od ringejaja a vo pozadinata da se gleda lik na nasmeano dete.A sredstvata dabidat nameneti za potrebite na decata bez razlika toa dali ke bide za pomos na bolno dete,doopremuvanje na odel vo bolnica,hrana ,obleka..........

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 2.1.2010 10:39:17 >

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

clock-img

03.01.2010, 21:11

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ова е една прекрасна идеја Јованка, сепак ќе мора да видиме како одат работите околу целата таа процедура, па ќе ви јавиме што е решеноuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

03.01.2010, 21:19

clock-img

Bile

pencil-img

440

Ova e navistina originalna idea. Dokolku uspeeme veruvam deka najbarana marka ke bideme. Se nadevam deka ke uspeeme.

Gorana i Stefani

clock-img

03.01.2010, 23:41

clock-img

nadica

pencil-img

4381

Ova e navistina originalna idea. Dokolku uspeeme veruvam deka najbarana marka ke bideme. Se nadevam deka ke uspeeme.

потпис

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

04.01.2010, 00:06

clock-img

Боцко

pencil-img

806

ова е одлична идеја, но мислам дека треба соработка на повеќе полиња и релации, едната е секако македонска пошта која ги издава марките. силна поддршка!

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

04.01.2010, 00:12

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Заедно сме посилни од се...браво за идејата апсолутно ја поджувамuser posted image

clock-img

04.01.2010, 00:13

clock-img

mami

pencil-img

8680

еве бидејќи мм работеше во Пошта 10 години, ке го замолам утре да ми даде контакт од некој таму одговорен, да видам што би можело да се направи и како..секако ако дозволи администрација на РР

clock-img

04.01.2010, 00:16

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Секоја помош е добредојдена, и ние админ сме само дел од рр, ништо повеќе од Вас. Помагаме колку можеме и прифаќаме помош, нормалноuser posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

04.01.2010, 23:47

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Одлична идеја user posted image user posted image user posted image Се надевам ќе успееме да ја реализираме.

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

05.01.2010, 09:23

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image одлична е идејата.ја подржувам

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

05.01.2010, 11:07

clock-img

mami

pencil-img

8680

се распрашав за ова, планот им е веќе направен за годинава за штампање, но ке пробаме да се вметнеме некако во него...

Последни статии

article-img