cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Првиот бакнеж

clock-img

15.05.2009, 07:28

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Дали се сеќавате на вашиот прв бакнеж?user posted image Дали беше онака како што сте сонувале? И дали навистина чувствувавте пеперутки во стомакот,треперење,возбуда....?user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

15.05.2009, 13:15

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Сум заборавила, да ви кажам право, али сигурно ги имало пеперутките во мојот стомак..user posted image

clock-img

15.05.2009, 13:23

clock-img

niki

pencil-img

4299

Se sekavam ko niz magla, peperutki vo stomakot neznam, mozebi, mislam deka poveke nesigurnost cuvstvuvav i nelagodnost od nepoznatoto...... stoznam bre kolku odamna bese toa eheeej i kolku baknezi potoa go zasenile toj prviot... koj da go pamti...

clock-img

18.05.2009, 22:20

clock-img

biljanaM

pencil-img

662

се сеќавам убаво....хехехе...си мислев како ќе биде, а да и имаше пепрутки во стомакuser posted image

Ил смо само ту због рамнотежа меџу звездама.....

clock-img

09.10.2009, 11:02

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

тоа беше многуу одамна па и не беше нешто може до личноста беше user posted image

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

09.10.2009, 11:06

clock-img

Adrijana

pencil-img

1301

Peperutki imase mnogu, ama ne se sekavam deka uzivav, mi bese strav i gledav da izbegam sto pobrzo, a i nekako gad mi beseuser posted image

clock-img

09.10.2009, 11:38

clock-img

Enika

pencil-img

1480

se sekavam da ama nemashe nekoi peperutki bash...mn nabrzina beshe:)

clock-img

09.10.2009, 11:40

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

во далечната 1998 год.ама си го паметам како вчера да бешеuser posted image

clock-img

09.10.2009, 11:42

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

мојот прв бакнеж беше детски, во 6-7 одделение

а првиот бакнеж со мм беше нешто неверојатно долго очекувано и прекрасно.тоа беше на 13ти јуни 1997 година.user posted image user posted image user posted image

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

09.10.2009, 11:48

clock-img

Enika

pencil-img

1480

tuuuuuuuuuu be ti so muz ti od sredno zaedno a:)bravo bravo:)najubavbaknez e so nekoj sto go sakas ili barem ti se sviha:)kaj mene ne e prviot kao najubav...kaj mn e:D

clock-img

09.10.2009, 11:51

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

да со мм сме заедно од 2 година средно-во Орце а тоа е до денес 12тина годинки.user posted image user posted image user posted image

и од година на година се поубави бакнежи имам со него, сеуште знае да ме воздигне со тие негови бакнежи.брее ама сум заљубена user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 12:05

clock-img

Enika

pencil-img

1480

so ubavo posle tolku vreme taka d ase osekas uste...kako tinejdzer...i ja sakam taka:D

clock-img

09.10.2009, 23:39

clock-img

milijana

pencil-img

323

Е...еее..кој не го памти, тоа нежно треперење во стомакот???Убаво пее оној босанскиот пејач Халид Беслич мислам беше ,,Први пољубац..давно заборављен,, ма каво заборавање, тоа е дел од секоја историја..тоа е незаборав..кој никнува стално кога ни е потребна убава воздиШка да долета од минатото..поззз

clock-img

14.01.2010, 18:31

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA

Кога бесе васиот прв бакнеж?Дали го памтите?Дали бесе незаборавен?
Јас првиот бакнеж го доживеав на 15 години.И искрено не ме воодусеви многу.user posted image user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka

Кога бесе васиот прв бакнеж?Дали го памтите?Дали бесе незаборавен?
Јас првиот бакнеж го доживеав на 15 години.И искрено не ме воодусеви многу.user posted image user posted image

потпис

ама затоа првиот бакнеж со мм ќе го паметам дур` сум жива

ИЗВОРНА ПОРАКА: mis.

Мојот прв бакнеж беше на 14 години и цревата ми се превртијаuser posted image Вечно се памети но не значи дека секогаш мора да е најдобар
бебицаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image За кирилицата

Мојот прв бакнеж беше''незаборавен'' поради тоа што беше бљак  не ме воодушеви многу.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
А за кирилицата мис. пижувам за да не се мачат модераторите да го исправуваат насловот.Нема смисла.user posted image

< Поракaта ја уредил mother 29 -- 14.1.2010 18:39:01 >

clock-img

14.01.2010, 18:55

clock-img

BILE.F

pencil-img

670

Ајде малку повесела тема!
Се сеќавам на првиот бакнеж, како да беше вчера, нешто најубаво во тие години, и предзнак на уште поубави работи!

clock-img

14.01.2010, 22:13

clock-img

tereza

pencil-img

784

Бев на одмор во охрид кај братучеди и таму ми се случи тој прв бакнеж. ама за чудо не бев нешто многу возбудена или со пеперутки во стомак незнам зоштоuser posted image ама беше на убаво романтично место еххххх 

clock-img

14.01.2010, 22:29

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Се сеќавам, бев осмоодделенка, пубертетливка user posted image и многу љубопитна како изгледа тоа user posted image Не чувствував пеперутки во стомакот воопшто, немам некој убав спомен, но како за првпат не беше лошо user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

15.01.2010, 00:59

clock-img

nadica

pencil-img

4381

уф кога ќе се сетам и сега имам пеперутки во стомак user posted image user posted image user posted image
беше со дечко кој долго го симпатизирав и ми остави прекрасен спомен

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

15.01.2010, 08:38

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

со секој дечко првиот бакнеж ми бил незаборавен.и ден денес кога ќе се сетам ми е убавоuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 08:41

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Jas ne se sekavam na prviot baknez.

Биди тоа што си

clock-img

15.01.2010, 08:45

clock-img

mami

pencil-img

8680

уф какво чувство беше тоа..и ден денес си го паметам...со тоа момче живееме преку една улица, и ден денес се гледаме и чудно ми е кога ке се сетам какви сме биле тогашuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 11:08

clock-img

mother 29

pencil-img

4405

ХАХААХ се секавам добро на првиот бакнеж...знам дека имав многу трема како ке испадне.......не ми поминаа пеперутки во стомак..бев многу фокусирана на тоа како,што треба да правам со јазикот хахаххахха

а и те како се секавам на еден друг бакнежжж...го паметам денот,времето,местото,колку беше студено, а колку топло во срцето..............аххххххххх

clock-img

15.01.2010, 11:29

clock-img

vezilka RR

pencil-img

4931

да,да се сеќавам..беше во осмо одделение на полуматура, и јас и момчето знаевме дека или тогаш ќе се случи, или никогаш и цел ден се бркавме наваму натаму..јас имав многу трема како тоа ќе изгледа и само на тоа чувство се сеќавам..деца, што ќе праиш :)))

clock-img

15.01.2010, 12:22

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

auuuuuu kako ne se sekavam bev vo oblaci  mislev kojznae sto bidnalo i deka sum zalubena do usi i toa samo od eden baknez,a sega koga ke se podsetam na toa slatko si se smeskamuser posted image i iskreno ubavo e custvoto od samata pomisla na taa nevina decka radostuser posted image i da receme lubov........

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

clock-img

15.01.2010, 13:01

clock-img

zami

pencil-img

574

kako ne se sekavam
nova godina 91, gans&roses i mm, ostatokot e istorija. ne se sekavam na peperutki, ama na se ostanato vo detali.

Allways look on the bright side of life!

Последни статии

article-img