cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Придружете ни се на нова Мартовска дружба!

clock-img

08.03.2011, 13:34

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

Сакате да се запознаме или веќе се знаеме и нетрпеливо очекувате повторно да се видиме? Впишете се на списокот и поминете си супер на новата Рингераја дружба.

Ден: Сабота (26.03.2011)
Време: 12 часот
Локација: Игротека Волшебното царство (во населба Козле)

Активности:

• Запознавање со специјалниот гостин на дружбата Арх_диз (нема да ми замерат останатите Рингерајки :))
  • Забавна програма за Рингерајчиња
  • Дување на 2 свеќички од Роденденската Рингераја торта
  • Донирање на играчки, облека и останати работи кои веќе не ги користите до Црвениот крст, кој потоа ќе ги распредели во загрозените семејства и во домовите на деца без родителска грижа
  • Многу смеа, игра, забава и реални разговори
Списокот од овој момент е отворен за сите расположени за дружење... Се впишувам јас, повелете Ваш е редот...

1. Julie

< Поракaта ја уредил Julie -- 8.3.2011 13:36:35 >

And this is my beautiful life ...

clock-img

08.03.2011, 13:41

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Сакате да се запознаме или веќе се знаеме и нетрпеливо очекувате повторно да се видиме? Впишете се на списокот и поминете си супер на новата Рингераја дружба.

Ден: Сабота (26.03.2011)
Време: 12 часот
Локација: Игротека Волшебното царство (во населба Козле)

Активности:

• Запознавање со специјалниот гостин на дружбата Арх_диз (нема да ми замерат останатите Рингерајки :))
  • Забавна програма за Рингерајчиња
  • Дување на 2 свеќички од Роденденската Рингераја торта
  • Донирање на играчки, облека и останати работи кои веќе не ги користите до Црвениот крст, кој потоа ќе ги распредели во загрозените семејства и во домовите на деца без родителска грижа
  • Многу смеа, игра, забава и реални разговори
Списокот од овој момент е отворен за сите расположени за дружење... Се впишувам јас, повелете Ваш е редот...

1. Julie
2. Виктори
3. Беатрис
4. Натушка
5. Арх_диз (во скопје сега за сега!)
6.Џесика
7.Маца25

Едвај чекам да се видиме!!! user posted image user posted image user posted image
си земав слобода си ги допишав Беатрис и Натушка! user posted image Први шетаџики сме си ние! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Џесика -- 8.3.2011 13:55:06 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

clock-img

08.03.2011, 13:49

clock-img

arh_diz

pencil-img

7198

Viktori i jas edvaj cekam da se vidime
se nadevam deka vo brzo vreme ke se odlucis da mi bides gostinka i da si ja posetis Moskva

Биди тоа што си

clock-img

08.03.2011, 13:51

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

И јас се запишувам на списокотuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

clock-img

08.03.2011, 13:52

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

Лелел веќе ме евидентирале менеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , а Виктори сладолед ќе има ли????user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 8.3.2011 13:53:29 >

clock-img

08.03.2011, 13:54

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

И јас доаѓам!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.03.2011, 13:55

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

малку далеку е  user posted image ама ако ми дувнат, ќе ти долетам!

Инаку ептен ми е мило што ќе се видиме конечно и ќе пиеме кафе во живо, а не на некоја тема user posted image

clock-img

08.03.2011, 13:56

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Лелел веќе ме евидентирале менеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , а Виктори сладолед ќе има ли????user posted image user posted image user posted image user posted image

Ако не сладолед по една улошка или ролна тоалет user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2011, 14:29

clock-img

Olivia

pencil-img

1961

Moze li druzba bez mene be zenski, jas doagam pa so saka neka bide taman ke pominat ovie 2 nedeli "inkubacija"user posted image i spremna sum da ve vidam site edvaj cekam , posebno sum srekna sto ni doaga arh_dizuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

clock-img

08.03.2011, 15:36

clock-img

nadica

pencil-img

4381

за во  сабота тешко јас сум на работа user posted image user posted image user posted image  ако се префрлите во недела доаѓам и јас

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

08.03.2011, 16:24

clock-img

denim

pencil-img

351

Pisete me i mene. Mislam deka ke mozam da dojdam user posted image  .

clock-img

08.03.2011, 16:55

clock-img

Natuska85

pencil-img

3613

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Ако не сладолед по една улошка или ролна тоалет user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Улошки моментално не ми требаат,ама тоалет и тоа какоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2011, 16:59

clock-img

veckasr

pencil-img

642

zenski steta sto jas nemozam da dojdam

clock-img

08.03.2011, 17:00

clock-img

marinka80

pencil-img

85

еве и јас се пријавувам доагам за прв пат сакам да ве запознаам сите

clock-img

08.03.2011, 22:49

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

1. Julie
2. Виктори
3. Беатрис
4. Натушка
6. Џесика
7. Маца25
8. Оливиа
9. деним
10. маринка80

Игротекава е на мојата стара улица (кај моите), таман кај нив на ручече ќе си отидам после user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 8.3.2011 22:50:59 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

08.03.2011, 22:55

clock-img

ucitelkata

pencil-img

4

сега видов дека организирате нешто.. јас би сакала да дојдам ама пошто сум нова на форумов не знам дали ова важи за сите и дали е само дружење или..???

clock-img

08.03.2011, 23:00

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Сите дружби на РР се за сите членови, нивните деца, мажи, дечковци, сестри, братучетки.... user posted image user posted image user posted image

Како што можеш да прочиташ во првиот пост на Јулие, оваа дружба е посебна затоа што нашата арх_диз ни доаѓа од Москва да не посети, а воедно ќе го прославиме и роденденот на Рингераја. Исто така ќе има и хуманитарен дел оваа средба, со Црвениот Крст, каде присутните можат да донираат играчки, облека и останато за домовите за деца без родители како и за сиромашните.

Учителке те ставам во списокот!

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 8.3.2011 23:01:47 >

clock-img

08.03.2011, 23:04

clock-img

mamicka_26

pencil-img

280

Многу сакам да ве запознаам сите,па затоа се пријавувам и јас за Мартовската дружба

clock-img

08.03.2011, 23:05

clock-img

ucitelkata

pencil-img

4

баш се радувам на вакви акции.. доагам сигурно...user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2011, 23:07

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

1. Julie
2. Виктори
3. Беатрис
4. Натушка
6. Џесика
7. Маца25
8. Оливиа
9. деним
10. маринка80
11. учителката
12. мамичка_26

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2011, 23:10

clock-img

Viktori

pencil-img

5329

ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Улошки моментално не ми требаат,ама тоалет и тоа какоuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

улошки и те како ќе ти требаат таму накај 9ти месец. Ако те клоца или притиска на бешика и пелени не те спасуваат user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2011, 07:43

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

И јас сакааааам, ќе се потрудам да се организирам и да дојдам :)))user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

09.03.2011, 10:58

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

1. Julie
2. Виктори
3. Беатрис
4. Натушка
6. Џесика
7. Маца25
8. Оливиа
9. деним
10. маринка80
11. учителката
12. мамичка_26
13. AnnaMolly

user posted image user posted image user posted image

Live and let live

clock-img

09.03.2011, 12:58

clock-img

tinush

pencil-img

156

Здраво мои дами. Леле колку ми се насобраа работи алишта од слабите денови понешто од моминските и малку од трудничките. Се  за донирање, може? Ако ме послужи времето и превозот да дојдам од Те ќе се видиме. Поздрав 

clock-img

09.03.2011, 13:14

clock-img

Julie1

pencil-img

2354

ИЗВОРНА ПОРАКА: tinush

Здраво мои дами. Леле колку ми се насобраа работи алишта од слабите денови понешто од моминските и малку од трудничките. Се  за донирање, може? Ако ме послужи времето и превозот да дојдам од Те ќе се видиме. Поздрав 

tinush те ставам на список. Зашто не кажуваш дека имаме уште една Рингерајка од Тетово. Сакам да се запознаеме ајде еве каде е Тетово за половина час си тука user posted image

1. Julie
2. Виктори
3. Беатрис
4. Натушка
6. Џесика
7. Маца25
8. Оливиа
9. деним
10. маринка80
11. учителката
12. мамичка_26