за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Постојат моменти од животот кога сакаме да сме во друго време, на друго место, кога сакаме да се вратат некои времиња, кога посакуваме да ѕирнеме во иднината....
Ајде да видиме каде сакаат да шетаат низ времето нашите Рингерајки
12.03.2013, 22:08
Ikana
3780
Сакам да отидам напред 3 месеци, во лето....сакам да се вратам назад едно 15 години во зима и сакам пред се да останам во сегашноста со тоа знаење.
12.03.2013, 22:12
miana
6152
Јас сакам да се вратам во средно школо и се да почнам од почеток со овој памет
12.03.2013, 22:15
niki
4299
ne sakam da se vrakam vo minatoto no bi sakala da vidam kade ke bidam za 10 godini na primer i sto e mozno podolgo da ostanam vo segasnosta
12.03.2013, 22:18
Martins mom
3342
Да се вратам кога имав 20 години, имав прекрасни прилики што не би ги пропуштила да сум со овој ум, би поминувала повеќе време со некои луѓе што го заслужуваа тоа
12.03.2013, 22:20
kikicka
4218
Сакам да се вратам во времето кога бев мало дете без никакви грижи
12.03.2013, 22:22
Палешка РР
7505
Сакам да се вратам во времето кога татко ми беше жив.
12.03.2013, 22:23
Tanjicka
475
ne bi se vrakala nazad, nemam za sto posebno da se vratam
12.03.2013, 22:25
Ring
602
Sakam da se vratam 5 godini nanazad i so segasnoto iskustvo da si postavam povisoki kriteriumi i pobrzo da donesam nekoi odluki ... najmnogu sakam da ostanam vo segasnosta zasekogas, vo ovoj moment so ovie luge.