cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

СМС пораки

clock-img

27.04.2009, 06:42

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Дали на своите сакани им пракате сеуште интерсни,љубовни,секси пораки? И ајде ако имате некои интересни пишувајте!

*Се чувствувам како последна капка која испарува,последен зрак кој згаснува,последна душа која умира, кога со мене не е смислата на животот,кога со мене не си ТИ!

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

27.04.2009, 10:20

clock-img

Katuska

pencil-img

150

Да бидам искрена многу поретко во последно време..Порано не поминувал ден да не му пратам порака..Инаку јас пишувам порака само од себе, така во моментот кога ќе ми дојде не практикувам да праќам пораки кои се веќе смислени...user posted image  И добра ти е идејата баш сега ке му пратам една да му посакам убав ден..
Поздрав

clock-img

06.05.2009, 12:27

clock-img

mami

pencil-img

8680

имај пријатен ден љубов моја...те сакам user posted image  

clock-img

06.05.2009, 13:40

clock-img

Еца

pencil-img

6692

"Кога ќе ја прочиташ пораката помисли на мене и насмевни се,доволно ми е...те сакам "

clock-img

06.05.2009, 23:18

clock-img

fibimk

pencil-img

66

Porano pisuvav.....ama veke ne......35 sum.....user posted image user posted image user posted image .....

You have to have a darkness....for the down to come!!!!!!

clock-img

08.06.2009, 09:09

clock-img

fifi

pencil-img

15

I jas sum 35, a mu pisuvam mnogu cestouser posted image i toa najcesto kratka te sakam, doagaj te cekam, se tusiram mi falisuser posted image

clock-img

09.11.2009, 12:25

clock-img

Еца

pencil-img

6692

жени дајте ми предлог за некоја убава порака за мојот саканuser posted image бидејќи денес не функционирам, не ми се мисли, а чувствувам пеперутки во мешето и сакам да му кажам на мажлето дека го сакамuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 12:28

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

аууууу Еца чекај сега само момент!!!

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

clock-img

09.11.2009, 12:31

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

Оваа слатка порака напишана со слатки букви, со слатка намера во овој сладок момент може да ја добие само најслатката личност во светот.А тоа си ти!

clock-img

09.11.2009, 14:51

clock-img

Bogdancanka

pencil-img

5422

не пишувам пораки знам дека мм никогаш не ги чита поракитеuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.11.2009, 14:53

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

сега ретко порано повеќе му пишував-па го освоив веќе готовоuser posted image user posted image user posted image нема потребаuser posted image user posted image user posted image се шегувам.Работиме една до друга фирма, па тука сме.хаха...нон стоп заедно.

clock-img

09.11.2009, 15:11

clock-img

Еца

pencil-img

6692

баш зошто сте блиску и тој не очекува такво нешто треба да го изненадиш кога најмалку очекува. И едно  ТЕ САКАМ сигурно би го направило да се почувствува убаво. 

clock-img

09.11.2009, 15:25

clock-img

profesorica

pencil-img

5709

знам одвреме навреме да го изненадам user posted image

Последни статии

article-img