за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Како да се препородив дома со телевизија, после кабелски, незнам какви маx, boom тв... и милиони проблеми, конечно си го најдов спасот со сателитскава телевизија. Криво ми е што порано не дознав, неколку илјади канали има од цел свет, а и повеќе се исплати и финансиски.. сега помалку ќе ве дружам на РР да се изнагледам ТВ Се шалам сега и ТВ и компјутер пред мене
07.10.2010, 00:11
Anushka
1392
Џулиииииииии, а не викаш на ТВ а? (к`о у Африка да се собереме пред самопослуга цело село) од кога не сум гледала ништо писмено на телевижн... П.С. Зошто ние не си напраиме наша РР ТВ?
07.10.2010, 00:23
Julie1
2354
Ајде следна РР дружба организирам кај мене ... хахаха на гледање ТВ
07.10.2010, 00:43
Anushka
1392
ок, ок, ама само ако е во прашање некој хард кор п.... хи, хи едно време деновиве пред години имавме сателитска. Што канали за возрасни имаше?! Многу се нервирав што најзгодните момци беа на геј каналите, а поние „стрејт“ беа со дебелки и ќелави м. Мажите, очигледно, не трпат конкуренција. П.С. Кои филмски канали ги имате?
07.10.2010, 00:51
lukas
2148
ЛЕЛЕ И јас сакам сателитска ,но немозам да го убедам мм ми,колку како што?информејшн
07.10.2010, 01:00
Julie1
2354
илјадници има, незнам што порбзо да гледам Моментално се навлеков на Sky British - Comedy и Sky British - Romantic, сега како што ќе истражувам и пронаоѓам работи ќе ви се фалам , кој најнов филм сум го гледала Инаку од Sky има и Italy, Netherlands, German... има Canal+, Orange TV...незнам уште да се снајдам со ова далинско
07.10.2010, 01:02
Julie1
2354
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas
ЛЕЛЕ И јас сакам сателитска ,но немозам да го убедам мм ми,колку како што?информејшн
Лукас како што сумс ега под еуфорија одма ќе гоубедам мт да зема ... ептен се исплати, кога ќе поделиш на месечно ниво , ништо не е.. но ај ќе ти пратам пп со информации.. што пари и како
07.10.2010, 01:03
Anushka
1392
аха, ти ова значи во меѓувреме додека траат рекламите ни пишуваш, а? Ех, Јуле те фативме , стај клуч на врата, оти ти упаднавме за тоа Бритиш каналите. П.С.: аааа, пивце имаш у фрижидер?!
07.10.2010, 01:12
lukas
2148
thenks julie,jas sega ve napustam ke odam da nankam...
07.10.2010, 08:43
arh_diz
7198
Nie imavme satelitska, no na mm ne mu se dopagase i zemavme total tv no za zal nemame nitu eden makedonski kanal
07.10.2010, 17:39
Martins mom
3342
И ние имаме сателитска, ама ставивме и кабелска, само заради интернетот. Џули, кој пакет најмногу ти се свиѓа? Кај сателитската ме нервира тоа што некои програми ги заклучуваат, па вадам кодови од интернет, па ќе ми траат некој ден и пак иста приказна. Со кабловската може имам мнооогу помалку програми, ама бар сум рает
07.10.2010, 17:49
Julie1
2354
Јас немам никаков проблем со заклучување, бидејќи е нова технологија без кодови.
07.10.2010, 17:50
Martins mom
3342
Сите програми ти се отворени и можеш да ги гледаш??? Што ресивер имаш?
< Поракaта ја уредил Martins mom -- 7.10.2010 17:51:08 >
07.10.2010, 18:03
Julie1
2354
Dreambox користам како receiver.. а колку сум јас со технологијава отиднав да читам што пишува на него
08.10.2010, 00:50
Maca25
7558
Моите имаат сателитска веќе 8 години, ама ич не ја гледаат Немало превод и не им се свиѓа. Јас кога одам кај нив се ставам пред ТВ да се изнагледам ко човек убава програма. Најчесто сум на геманските канали
13.03.2012, 15:08
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie RR
Dreambox користам како receiver.. а колку сум јас со технологијава отиднав да читам што пишува на него
Мм сака да ставиме вакво некое дреамбокс, е сега како што го разбрав имаме куп канали, хд слика, најнови филмови , а се исплатело пошто еднаш се плаќа.Имаме еден другар застапник на тотал тв и го мести ова ама ни кажа наскоро дека ќе го укинеле оти било плагијат, не знам баш дали се точно кажав, ама вака некако беше