cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Сексипил

clock-img

13.07.2009, 09:52

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Драги мои... што е за вас сексипил?
Дали е тоа едноставно вродено или нешто што може да се научи? Дали може да се постигне со провокативна облека..става...држење...?

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

13.07.2009, 09:55

clock-img

mami

pencil-img

8680

мислам дека е тоа нешто вродено, дека ако некоја личност е сексипилна тогаш и да се облече во најшироките и највалканите алишта ке биде секси и посакувана...Тоа се луѓе што едноставно зрачат со сексипил

clock-img

13.07.2009, 10:18

clock-img

katence

pencil-img

222

i jas mislam isto kako mami,sto vikaat i vo vreka da se oblece pak ke bide seksi.

clock-img

13.07.2009, 10:26

clock-img

Боцко

pencil-img

806

ИЗВОРНА ПОРАКА: katence

i jas mislam isto kako mami,sto vikaat i vo vreka da se oblece pak ke bide seksi.

потпишувам 100%!
ама ај вака, дали некој од вас се смета себе си за сексипилна?

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

clock-img

13.07.2009, 10:29

clock-img

mami

pencil-img

8680

па и не баш..особено не откако се породив бидејки ослабев многу и сама на себе не сум си убава а нели- ако сам не си се сакаш нема ни другите да те сакаат

clock-img

13.07.2009, 12:02

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Е сега Боцко, на ова прашање не може да се одговори баш конкретно, бидејќи со самиот факт дека жената е жена има некаков сексипил во неа.Јас лично не сметам дека сум бомба, но има нешто секси и во мене, и во мами, и во твојата сопруга, нели?Сепак мислам дека секој човек различно гледа на тоа што е сексипил и дали некој го поседува или неuser posted image Ама дека кај некои едноставно на километри се приметува е дефинитивно точно.

clock-img

13.07.2009, 12:29

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Зголемената концентрација на естрадиол е поврзана со карактеристиките кои се синоним за женски сексипил: големи гради, тесен струк и интересно широки колкови. Типична претставничка на жена од овој тип била Мерилин Монро.

clock-img

13.07.2009, 12:35

clock-img

Nikolina

pencil-img

226

и јас мислам дека секоја зена си е убава,привлечна и сексипилна на некој начин јас лично за мене мисла дека штом сум му на мажот ми секси а тој е многу пребирлив верувајте некогаш си мислам добро па од кај јас завршив со него ама во една прилика ми кажа дека најмногу што го пали кај мен е устата и градите кои се јас мислам најнормална големина за мојата висина инаку јас сум нискичка и слабичка порано патев од комплекс ама со годините свтаив дека внатрешната убавина е најбитнаuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 19:30

clock-img

niki

pencil-img

4299

Jas smetam deka so najmnogu seksipil zracat zenite koi imaat golema samodoverba i smelost vo sebe i jas ne sum od tie. Generalno si se sakam sebe si i koga ke si se poglednam vo ogledalo si se gordeam samata na sebe, zadovolna sum od izgledot na svoeto telo, no dovolno e mm da mi kaze deka nesto ne mu se bendisuva na mene od garderoba i sve mi paga vo voda, tolku od mojata samodoverba, odma se razocaruvam. Neznam da podnesam kritika duri i koga e dobronamerna.

clock-img

25.12.2009, 22:04

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Ајде жени, дали мислите дека сте сексипилни, дали може да се научи, се има или се нема...

clock-img

25.12.2009, 22:20

clock-img

nadica

pencil-img

4381

мислам дека е тоа нешто вродено, дека ако некоја личност е сексипилна тогаш и да се облече во најшироките и највалканите алишта ке биде секси и посакувана...Тоа се луѓе што едноставно зрачат со сексипил

потполно се согласувам

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

clock-img

25.12.2009, 23:19

clock-img

Enika

pencil-img

1480

Сите ние сме сексипилни на пдреден начин..мегутоа има одредени луге(не само жени) кои едноставно имаат неверојатна харизма и шарм а богами и сексапил кој едноставно магепсува.И секогаш привлекуваат погледи...сум осетила такво нешто дури и за личност која не ме привлеувала ма да незнаеш да гукнеш од што зрачиuser posted image

clock-img

25.12.2009, 23:29

clock-img

Bitolcanka

pencil-img

2461

Потполно се сложувам со тебе Еника. Сите се секси на некој начин, и машки и женски/жени, кога ќе го истакнат тоа што е најдобро на нивното тело, само некои повеќе, некои помалку. Многу девојки/жени кои иако не се премногу убави на лик, имаат некој посебен шарм (убаво тело или упадлив изглед, константен имиџ - уникагтен), со кој го привлекуваат спротивниот пол. Сепак најважно е дали самите се доживуваме така, дали имаме самодоверба и сме среќни и расположени ... и знаеме да го носиме тоа на нас user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

clock-img

07.05.2011, 23:02

clock-img

mamicki

pencil-img

1111

ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Jas smetam deka so najmnogu seksipil zracat zenite koi imaat golema samodoverba i smelost vo sebe

Potpis! Zenite koi se sakaat sebe si, rabotat na sebe i navistina zracat so seksipil, i toa nema mnogu vrska so ubavinata, tipicen primer e grdickata Sara Dzesika Parker, alal da i euser posted image

clock-img

08.05.2011, 14:36

clock-img

anedespo

pencil-img

940

Ne se site zeni seksipilni. Moze da e preubava ama da go nema ona potrebnoto. Zenite sto znaat sto sakaat imaat samodoverba vo sebe, SI GO SAKAAT Teloto i se prirodni vo sekoj pogled (znaci ne se sokrivaat pod maski), se tokmu onie so seksipil

Последни статии

article-img