за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Што ве вади од такт? Одредени луѓе, нечии постапки, однесување ... ?
Јас се ежам од споменувањето на 1 "посебна" личност, а уште ако ја видам ... Како да сум го видела самиот
Човек некогаш колку и да сака да избрише некои работи од својот живот, непосакувани лица, случки ... едноставно минатото го стигнува порано или подоцна... Ви се случило вам нешто слично?
19.06.2010, 12:07
beki RR
511
Многу е чуден животот,некако имам чувство дека сите постапки се враќаат како бумеранг.И тоа е мисла баш за да се наежиш.А инаку во секојдневниот живот најмногу се ежам од мрзливи и неодговорни луѓе.
19.06.2010, 12:13
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: beki
Многу е чуден животот,некако имам чувство дека сите постапки се враќаат како бумеранг.
Да, баш така е пријателке. Се се враќа и тоа двојно. Најлошо е кога невини страдаат и трпат за нечии непромислени поранешни одлуки Се ежам од жена-маж - жена со лик и манири на типичен маж (жена-змија) во овој момент.
19.06.2010, 22:19
vezilka RR
4931
Се ежам од шовинизам, се ежам од длабоките стереотипи во нашето општество, се ежам од неприфаќање на разликите меѓу луѓето, се ежам од војни и убиства, од крадливци и манипулатори, и се ежам од „паметњаковичи“...
19.06.2010, 22:44
niki
4299
...најмногу од луѓе кои немаат мерка ни граница за ништо, а исто така од закоравени конзервативни сваќања, шовинизам, лицемерие.
20.06.2010, 03:41
amelbebe
1105
od negativni luge brrrrrrr,i od tie sto mnogu se falat ,a ne gi biva ni za
21.06.2010, 10:38
big_mama817
1331
се ежам од лицермени луѓе,се ежам од паметњаковичи, се ежам од неправди, се ежам од саможивници
21.06.2010, 10:39
Bogdancanka
5422
има доста работи од кои се ежам ако почнам да набројувам ехе списокот ќе биде долг и незнам кај ќе му биде крајот
21.06.2010, 17:40
Viktori
5329
џандари! Мислам не ми е страв, туку не можам да ги поднесам. Кога го гледав оној чичко опериран од кичма утепат, а објаснувањето нареден ден беше „се удирал сам од шофершајбна„.... само џандар може таква приказна да смисли
21.06.2010, 17:42
Палешка РР
7505
Најмногу се ежам од користољубиви луѓе, ама одма ги детектирам и оддалечувам од мене!
21.06.2010, 17:50
Bitolcanka
2461
Од лицемери, трчај-лажи луѓе, самобендисани, фалбаџии ...
21.06.2010, 23:41
Martins mom
3342
се ежам кога фаќам ѕид, рапава хартија, стиропор... шала настрана...се ежам од глупи, прости луѓе (не викам необразовани, туку од такви што не сакаат, не се трудат да научат ништо ново)
24.06.2010, 19:33
Natasha5
830
се ежам од дволични луѓе кои пред тебе се прават дека многу те сакаат а позади тебе ти го копаат гробот,се ежам од луѓе кои лажат.....
24.06.2010, 22:31
Bitolcanka
2461
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natasha5
се ежам од дволични луѓе кои пред тебе се прават дека многу те сакаат а позади тебе ти го копаат гробот,се ежам од луѓе кои лажат.....
Потпис!
И од т.н. другари кои се тука само кога не ти требаат, од вечно ненаситни, никогаш задоволни луѓе, егоисти ...
24.06.2010, 22:37
Martins mom
3342
Се ежам од луѓе што не си го познаваат добро мајчиниот јазик...не знаат да пишуваат македонски...бррррррррр Ме ежат сите што пишуваат не знам, не можам, не сакам сврзано (неможам, несакам...)... Сите што пишуваат свати, наместо сфати...бидејќи без Ќ...и еден куп ситници што го чинат нашиот мајчин јазик...
24.06.2010, 22:53
Viktori
5329
многу работи уствари.. а најмногу од луѓе без огледала. Иф ју ноу ват и мин
24.06.2010, 22:56
Палешка РР
7505
Ај ноу
Исто така се ежам од звукот на Итна помош. Па ако е син ми излезен, аааа, потера правам
24.06.2010, 22:56
nadica
4381
Иф ју ноу ват и мин
24.06.2010, 23:10
Bitolcanka
2461
Од луѓе кои ја гледаат раската во окото на другиот, а не ја забележуваат гредата во своето око.
24.06.2010, 23:41
tereza
784
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki
...најмногу од луѓе кои немаат мерка ни граница за ништо, а исто така од закоравени конзервативни сваќања, шовинизам, лицемерие.
потпис за ова,а плус се ежам од мачка(неможам да ви опишам колку ми предизвикува лошо чувство тоа животинче,а не сум имала никаква непријатна случка поврзана со мачка )
24.06.2010, 23:48
mama26
3977
mene me ezi najmnogu najmnogu od soprugot .shala na strana.me ezat raboti odnosno nekoj blizok zboram za semejstvo da ti zbori edno pravi drugo.,laga.podmuklost,sebicnost. inace za nadvoresniot svet ne tolku se sekiram.tie mozat sve da pravat i zborat.
24.06.2010, 23:49
Тања РР
2029
Ме наежува помислата дека секогаш може и полошо.
25.06.2010, 00:17
veda
55
Prvo sto mi dojde na pamet a koe boga mi mi ima ostaveno tragi i traumi se luge ,,ENERGETSKI VAMPIRI'' A toa izgleda vaka:- ete tvoj poznanik i po nekoja slucajnost sedis so nego a toj ...pocnuva da kuka da se zali, pa se mu smeta , pa zivotot e tezok,pa se nema pari , pa kako nisto ne odi kako sto treba i taka kuka kuka kuka i ceeela energija ti ja pie so pamuk i na krajot koga ke si zamines ti se cini deka cela negativnost i site macnini ti gi isturil na grb... E OD TAKVI LUGE SE EZAM i begam kako od krst
25.06.2010, 00:23
Bitolcanka
2461
што подалеку од такви - имаат "сила" како никој друг, иако "кутрите" често тоа го прават не сакајќи ...
25.06.2010, 11:05
Martins mom
3342
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори
многу работи уствари.. а најмногу од луѓе без огледала. Иф ју ноу ват и мин
плис експлејн...