за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде тука да си пишуваме интересни обложувања. Можеби за некој спортски натпревар, еве следи ЕП во ракомет. Може и за некои други интересни работи, па баш да видиме колку сме способни „да предвидуваме“. На пример, јас се обложувам дека утре ќе има доволно снег во Скопје за да правиме Снешко!
11.01.2012, 10:25
liberta
20
интресна тема! дали може да се обложуваме и за наши приватни работи? на пример, Јас се обложувам дека и годинава паричката нема да се падне кај мене
11.01.2012, 10:33
AnnaMolly RR
6409
Може за што било да се обложуваме, па и да си навиваме!
Ајде јас навивам кај тебе да падне паричката и да го изгубиш облогот
12.01.2012, 11:00
Yummy Mammy
1690
Se oblozuvam deka pak nema da mozam da si go ispijam utrinskoto kafe na raat posto ke mi stanat dvete deca kaj i da e
14.01.2012, 15:08
liberta
20
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Може за што било да се обложуваме, па и да си навиваме!
Ајде јас навивам кај тебе да падне паричката и да го изгубиш облогот
nishto AnnaMolly , ne do izgubiv oblogot. parickata ne mi padna mene . Nebitno, neka mu e so sreka na toj sto mu padna.
14.01.2012, 15:39
kikicka
4218
Се обложувам дека вечер ке нема спиење хахахха
14.01.2012, 15:57
AnnaMolly RR
6409
Се обложувам дека девојките супер си поминуваат на собирот во Веро. Жалам што не можев да дојдам
14.01.2012, 23:46
mila mama
1616
Се обложувам дека утре во 19:30 ќе ја тепаме Шведска во ракомет!
15.01.2012, 10:48
AnnaMolly RR
6409
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
Се обложувам дека утре во 19:30 ќе ја тепаме Шведска во ракомет!