за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
Srekna godisnica da vi se mnozat godinite pominati zaedno. _____________________________Биди тоа што си
_____________________________Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Srekna godisnina i uste mnogu mnogu godini da si docekate ispolneti so radost!!! _____________________________"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
Ви благодарам мили мои, освен мајка ми никој не ми честита и другарка ми , какво изненадување хехехе јас и Мартин сме до кај моите , а мм го испратив да средува работи кај куќата, пошто тука врне и не е за никаде,здравје друг пат ќе славиме _____________________________Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
_____________________________СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.
Нека ви се множат годишниците, бидете секогаш заљубени и среќни! _____________________________"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
_____________________________Daughters are another version of yourself, but only better !
З а многу години. Среќа здравје и љубов. Среќна годишнина
srekna godisnina uste mnogu godini so ljubov i sreka da docekate _____________________________zivej go sekoj dena kako posleden
srekna godisnina _____________________________decata se najgolemoto bogatstvo
Честитки ж, Пепелашка! Да ви се множат годините во брак исполнет со љубов, среќа, здравје и пари! Секоја година нека ви биде поубава од претходната! _____________________________Live and let live
_____________________________Рани куче да те лае!!!
Среќна годишница Пепелашка, уште многу години исполнети со взаемна љубов и разбирање ти посакувам. _____________________________And this is my beautiful life ...
Srekna godisnina Pepelaska! Ti posakuvam ljubov,razbiranje,i posrekni momenti Od ovaa godina! _____________________________Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
Среќна годишнина Пепелашка, многу љубов, слога и разбирање да си имате... _____________________________Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
Srekna godisnica i uste mnogu godini da si docekate ispolneti so radost ljubov i sreka
Среќна годишнина Пепелашка!!! Да ви се множат годините поминати заедно!!! _____________________________To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
srekna godisnica i se njubavoooooo
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива