cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Станете автор на РР

clock-img

20.05.2011, 09:50

clock-img

Палешка РР

pencil-img

7505

Ја отворам оваа тема понесена од песната/песните на Мартинс мам, од вистинската приказна на Babyhope и од сите породилни приказни и текстови за дневникот на мама кои пристигнаа до нашата редакција.

Среќна сум што имаме толку талентирани автори на Рингераја.мк.
Сакам да ги охрабриме сите други кои чуваат текстови по своите фиоки, или папки, да ги испратат до нашата Редакција.

user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка -- 20.5.2011 9:54:13 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

clock-img

20.05.2011, 11:04

clock-img

Pepelaska *

pencil-img

3820

Браво за двете и за Мартинс мам и за Бејби хоуп, се надевам ќе читаме уште убави текстови

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

clock-img

20.05.2011, 11:10

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Чекаме уште преубави песни од Мартин`с мам како и од другите рингерајки. user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

20.05.2011, 11:25

clock-img

Martins mom

pencil-img

3342

Имам полно лирски песни напишани во различен период од мојот живот, но никогаш и никој ги нема прочитано, дури ни мм, ни мојата мајка замислете. Прв пат ги споделувам со моите рингерајкиuser posted image Можеби ќе ви се допаднат, можеби не, но јас за себе направив голем чекорuser posted image
Сите што немате со кого да ги поделите чувствата и скришно си пишувате по некое зборче, пробајте и споделете го со нас. Ние ќе уживаме читајќиuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Последни статии

article-img