cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Топка за перење алишта

clock-img

08.10.2010, 11:19

clock-img

mami2

pencil-img

417

Користи ли некој од топките за перење алишта, или знаете некого што ги употребува? Перење без детергент? На Топ Шоп се 50 евра две топки за по 1000 перења, што е многу поефтино од купување прашак, ама...???

clock-img

08.10.2010, 15:10

clock-img

majka 79

pencil-img

836

mene mi se somnitelni, neka kaze nekoj sto gi probal

clock-img

09.10.2010, 00:46

clock-img

nutelizza

pencil-img

357

Пред некој ден решив да се јавам и да ги порачам па ако не се добри ке си ги перам шарените алишта со нив арно ама после 5 мин фалење колку биле добри и убаво мирисале ми кажаа дека биле на ред на чекање со 3 недели. И се откажав.

Инаку овие топки коштаат само $11 во Америка 

< Поракaта ја уредил Snowhite -- 3.1.2011 0:31:26 >

clock-img

09.10.2010, 00:50

clock-img

mama26

pencil-img

3977

sum upotrbuvala i ne se podobri od prasok.se izvinuvam vaka za iskreniot odgovor,ama jas ne bev zadovolna od niv..

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

clock-img

01.01.2011, 17:49

clock-img

suzeto

pencil-img

1297

fala mama 26 za iskreniot odgovor ne treba da se izvinuvas,user posted image neli ovde treba da bideme iskreni

clock-img

27.01.2013, 10:45

clock-img

Dambo80

pencil-img

11

Jas isto taka sakav da kupam,mi zvucese primamlivo...Od zena koja ja isprobala dobiv odgovor deka prasok si e prasok.Toa bese dovolna informacija da se otkazam od idejata.user posted image

clock-img

27.01.2013, 14:41

clock-img

miana

pencil-img

6152

Мене една девојка што работи во топ шоп ми кажа дека е гола вода топкава да не си фрлам пари..
И ми рече дека најдобри се делимано садовите и патиките оние макс како и да се викаа и другото се било мачја каша...

clock-img

12.01.2014, 23:00

clock-img

Stefanija Stefi

pencil-img

64

Еве јас ја имам сината топка, а истата ја имаат и мајка ми и свекрва ми и неколкумина пријатели. Супер е кога ќе се земе предвид колку е скап прашакот... Ставам топка и омекнувач зашто иако е со мирис мојата топка, тоа е слаб мисрис и јас задолжително ставам омекнувач, и си перам... Е сега ептен ако мислам дека некои алишта се многу валкани, ставам и маааалку прашак- значи за три месеци потрошив само 1кг прашак... Се исплаќа!
Мајка ми само на белите алишта става прашок за претперење- оти се сек=пак бели и треба повеќе да се вријат а црните -реално ги фрламе по едно до две носења- па тие не се токлу валкани за да трошиме цела кадичка прашак, нели???
- посебно се задоволни едни пријатели од зелената топка- без мирис, ради детето, по еден куп тестови за алергија и инфекции, во Плодност му рекоа дека не трпи хемикалии- па сега со топката е се во ред, а една пријателка има проблеми со кожата па и таа е презедоволна!
-Ова е сепак мое искуство... секој за себе си знае...

clock-img

30.05.2014, 21:07

clock-img

Dilina

pencil-img

533

Добра е плавата од топ шоп, и јас ја користев за невалкани алишта, ама со старата машина не ми переше добро и ја заборавив,,, сега да пробам со новата, како што переше со старата и разликата сега шо ја гледам сигурно ќе бите ок..

Последни статии

article-img