cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Торта од пелени

clock-img

12.01.2013, 12:27

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Деновиве за мојата најдобра другарка која е веќе во 8ми месец планирам да направам една торта од пелени, во комбинација со нешто од козметика и сл. Дали некој од вас правел, за која пригода, имате ли слика? Дајте некоја идеа што друго да ставам како додаток на пелените?

clock-img

12.01.2013, 12:32

clock-img

Goddess*

pencil-img

332

na internet ima sekakvi dekoracii od torti so peleni zaedno vo kombinacija so drugi propratni raboti za bebeto...neznam dali smeam linkovi da postiram ovdeuser posted image

clock-img

12.01.2013, 13:00

clock-img

zzaa

pencil-img

884

eve neko sliki od torta od peleni
://www.Slikomat.com/slika/5402030.htm]user posted image [/url]
user posted image
user posted image

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

12.01.2013, 13:00

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

На интернет навистина има доста интересни. Линкови НЕ, ама може сликите да ги постирате овде. Еве неколку што најдов.
user posted image
user posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

12.01.2013, 13:03

clock-img

Felly RR

pencil-img

7977

А еве и неколку интересни идеи и за кебенца.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

clock-img

12.01.2013, 14:07

clock-img

Ring

pencil-img

602

Fiao , пиши на you tube daiper cake , има многу видеа и идеи како да ја направиш.

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

clock-img

12.01.2013, 19:50

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

12.01.2013, 20:55

clock-img

Andriance

pencil-img

2140

Јас од моја шефка уште во болница добив преубава торта од прелени...знам дека ја правеле некаде горе во ГТЦ...баш од неа немам слики..се нешто во позадина е и не се гледа убаво..ама како и да е, ептен интересен подарок а богами и корисен

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

clock-img

22.03.2013, 09:24

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Жениии user posted image еве ја мојата прва рачна изработка. Сега сум во фаза на вежбање ама пошто кај и да е би сакала да почнам да изработувам вакви би ви била благодарна ако даете по некој коментар user posted image
[/img]https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=8ec62429c343c0881b9f399d742bb78e&mid=mid.1363940613944%3A7b259848f4a9f45041&hash=AQAKddYKLdu4xIs5[img]

< Поракaта ја уредил Fiao RR -- 22.3.2013 9:25:21 >

clock-img

22.03.2013, 09:30

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

user posted image

Еве ја тортата од пелени на Фиао! Мене мноооооооогу ми се допаѓа, ептен е креативно!

Live and let live

clock-img

22.03.2013, 09:35

clock-img

rina13

pencil-img

1147

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

user posted image

Еве ја тортата од пелени на Фиао! Мене мноооооооогу ми се допаѓа, ептен е креативно!

Преубава е.Ем естески скоцкано перфектно ем корисно.Секоја тазе мајка би се израдувала на ваков подарок.

clock-img

22.03.2013, 09:43

clock-img

mila28

pencil-img

1052

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

user posted image

Lelle BRAVO..odlicna e..sekoja cest kako si se setila za vakvo nesto.

Mene ovaa isto mi e mnogu interesna i lesno se pravi..so postelnina(bas ovaa ja ima vo struzanka)
user posted image

Your children will become what you are; so be what you want them to be

clock-img

22.03.2013, 09:48

clock-img

sandriana RR

pencil-img

2924

Одлично Фиао, и мене ме бендисува ептен, браво за креативноста user posted image

clock-img

22.03.2013, 09:49

clock-img

Ikana

pencil-img

3780

Алал да ти е, прекрасна изработка! user posted image

clock-img

22.03.2013, 09:53

clock-img

mami2

pencil-img

417

Fiao браво за твоето првенче.
Ми се допаѓаат воопшто тортите од пелени, ама јас повеќе би се одлучила да однесам некаде торта од ќебенца, додатоци за бебе и сл. На Fiao комбинацијата со малку пелени е супер.
Пелените чинат многу, а ќе се фрлат неупотребени, не верувем дека би ги ставиле на новороденче. Останатите работи се посигурен избор, се пере, мие и може да се користи.

clock-img

22.03.2013, 10:31

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Во право си мами2, покорисни се оние со помалку пелени, баш такви и сакам да правам. Ајде сега ми се уште 2 во најава, па штом ги направам ќе ги споделам тука user posted image
Благодарам на коментарите

ИЗВОРНА ПОРАКА: mami2

Fiao браво за твоето првенче.
Ми се допаѓаат воопшто тортите од пелени, ама јас повеќе би се одлучила да однесам некаде торта од ќебенца, додатоци за бебе и сл. На Fiao комбинацијата со малку пелени е супер.
Пелените чинат многу, а ќе се фрлат неупотребени, не верувем дека би ги ставиле на новороденче. Останатите работи се посигурен избор, се пере, мие и може да се користи.

clock-img

22.03.2013, 11:26

clock-img

Gwendolin

pencil-img

383

user posted image Fiao, многу инвентивно, забавно и корисно. Па и да не е со пелени, можеш со некоја тетра пелена, постелнина и ќебенце и пак ќе добиеш некоја ваква креација. Супер е, чекаме ете да видиме твое наредно дело. А и осеќам дека ќе не инспирираш да правиме вакви поклони, место стандард завиткани и украсени.

Само Вселената и човечката глупост се бескрајни. Всушност, за Вселената и не сум толку сигурен. - Ајнштајн

clock-img

22.03.2013, 22:26

clock-img

Bethany

pencil-img

4534

Браво Фиао! Многу ми се допадна. Ем е интересно, ем практично. user posted image

clock-img

24.03.2013, 21:45

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Браво Фиао!!! Ептен уникатно!! user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

26.03.2013, 00:17

clock-img

zzaa

pencil-img

884

Bravo Fiaouser posted image user posted image mnogu kreativno.ke se potrudam i jas nekogas da napravam vakvo nesto za nekoj poklon.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

clock-img

05.04.2013, 10:44

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Da ve pocas_tam so moeto novo delo, pa da cujam komentari user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил Luci RR -- 5.4.2013 10:56:56 >

clock-img

05.04.2013, 11:09

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Браво Фиао!! Ептен е интересно!user posted image

Што има во тортава? пелени и ќебенце, лигавче гледам...дрого што има?

clock-img

05.04.2013, 11:11

clock-img

bebe82

pencil-img

301

fiao, navistina BRAVO!!!
i mene me interesira sto ima vo tortava, da probam da napravam iako ne sum voopsto kreativna :)

clock-img

05.04.2013, 15:59

clock-img

Fiao

pencil-img

771

Во тортава има пелени, памучна пелена, навлаки за пресоблекување, кебенце, играчка - телефон и украсни ленти user posted image
Ајде направете нешто па постирајте тука да видиме, а доколку сакате вакви торти за мекици, повојница или роденден може да ги порачате кај мене во инбокс user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

Браво Фиао!! Ептен е интересно!user posted image

Што има во тортава? пелени и ќебенце, лигавче гледам...дрого што има?

clock-img

05.04.2013, 16:42

clock-img

omorfo89

pencil-img

215

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

еве некои идеи user posted image

[img]http://lb3f.lilypie.com/aJqIp2.png[/img]