cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

Уникатни подароци за Нова година/Божиќ

clock-img

09.12.2011, 09:12

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Женски, ајде да напишеме некоја идеја за уникатен подарок, да не биде обично пакетче, облека или играчки...
Сакам нешто посебно и необично. Братучетка ми слави роденден на 1 јануари, па сакам да и подарам нешто убаво и несекојдневно. Од страната на мм слават католички Божиќ, па имам двајца внуци од негова страна и сакам и нив нешто убаво да им подарам.

Што обично подарувате за Нова година/Божиќ?

Live and let live

clock-img

09.12.2011, 09:48

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

AnnaMolly, во недела на 11 декември во хотел Арка има од 11 наутро до  8 вечер 8ми Божиќен КрафтАрт фестивал. Ако не си била до сега - тоа се ракотворби од уметници во Македонија и има се...Има волнени односно чоени играчки и торбички, итд...има накит рачно изработен од сребро, има од дрво уникатни играчки, има плетени капи шалови...има буквално се, уникатно, итересно, а не е скапо...Јас ќе одам и во недела и гарант ќе изберам нешто за подароци за дечињава за нова година...Обично им ставам некоја интересна играчка која е со едукативен карактер (има имтересни во Oxford Learning Center што е кај скалтакрницата Ескимо, и во Ramestore во книжарницата....На пример лани на едно 5 годишно детенце му имав ставено kit како да направи диносаурус кој свети во темно, имаше се внатре...На поголеми девојчиња знам да им купам некое уникатно плетено ташниче и оние „кулкине“ од хартија што се облекуваат, или некој kit за правење алки од врвки, од монистра...

clock-img

09.12.2011, 09:53

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

Блу_блу фала на информацијава за фестивалот!! Ќе гледам да отидам да видам што има.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

clock-img

09.12.2011, 11:43

clock-img

AnnaMolly RR

pencil-img

6409

Фала за информацијата, блу_блу. Обавезно ќе отидам. Арка ми е на 3 минути од дома. Инаку, јас често си одам во Оксфорд центарот и тоа ми беше резервна варијанта, ако не најдам нешто интересно ќе и земам некоја книга на англиски, девојчето учи англиски и сака да чита.

А за машки (тинејџери) што би ми препорачале? Јас ама ич не знам да одбирам поклон за машко user posted image

< Поракaта ја уредил AnnaMolly RR -- 9.12.2011 11:44:04 >

Live and let live

clock-img

12.12.2011, 16:05

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Женски, бевте ли во Арка? Јас, бисерка скроз аборавив user posted image  Ми текна дури во 19:30 дека требаше да одам...

clock-img

12.12.2011, 16:05

clock-img

blue_blue

pencil-img

893

Женски, бевте ли во Арка? Јас, бисерка скроз аборавив user posted image  Ми текна дури во 19:30 дека требаше да одам...

Последни статии

article-img