cookie-img

Веб-страницата користи колачиња

за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.

writing-img

кога релаксаторот ке стане играчка

clock-img

30.05.2009, 11:32

clock-img

mami

pencil-img

8680

ете Лука последниве неколку недели кога ке стане од спиење преку ден, а спие во релаксаторот се превртува и си игра со него, го вози, го полни со колички, се качува во него и мисли дека е најголемuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 11:34

clock-img

Еца

pencil-img

6692

Битно сеуште има некаква функција, не стои некаде да собира прашина user posted image user posted image user posted image

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

clock-img

06.10.2009, 13:42

clock-img

big_mama817

pencil-img

1331

ние нашиот го користиме за во кола кога син ми го носиме во градинка значи врши пак некоја функција user posted image

< Поракaта ја уредил big_mama817 -- 6.10.2009 13:43:02 >

Децата се најголемо богаство :)

clock-img

06.10.2009, 13:44

clock-img

mami

pencil-img

8680

иако си игра со него, сепак не се откажува од спиење во него, абе спие со нозете надвор ама не, мора во него да заспие- тоа преку ден, ноке се знае- креветче

clock-img

01.06.2010, 00:19

clock-img

Maca25

pencil-img

7558

одамна престанавме да го користиме релаксаторот, стои под кревет и одвреме навреме нина го вади и скока на него или го јава како коњче. Сега ни е играчка. Многу ми е страв да скока на него затоа што сега има 12 кила а тој толку и издржува - многу ми е страв да не се преври и искрши (детето). 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Последни статии

article-img