за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Повеќе за колачињата
БАРАЈ
Пребарувај статии, видеа, Форуми...
НАПРЕДНО ПРЕБАРУВАЊЕ
Каде да барам?
ПРИЈАВИ СЕ
ЗАЧЛЕНИ СЕ
Пријави се
Корисник:
Лозинка:
Ја заборавивте лозинката?
Зачлени се
или
Одберете корисничко име:
Е-пошта:
Внесете лозинка
Потврдете ја лозинката
Со вашето регистрирање потврдувате дека сте ги прочитале општите правила за користење, вклучувајќи го и користењето на колачињата, и дека со нив целосно се согласувате. ПОТВРДИ
како се справувате со наметливи луѓе -верувам дека ги има во вашата околина _____________________________ne pravi go na drugite ona sto ne sakas tebe da ti go pravat
Ги има и тоа многу. Никако не се справувам...ги игнорирам и одбегнувам, многу замараат. _____________________________When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
ги игнорирам нормално
Зависи ...ако се само познанициги игнорирам а ако се блиски се плашам да не ги навредам и ги трпам _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
лееле ке попуштам имам еден тука безобразно наметлив во канцеларија...ке го тужам хехх италијанец некој замислотина..дигнал кошулата и се чеша на стомачните мускули,демек.
ИЗВОРНА ПОРАКА: mother 29 лееле ке попуштам имам еден тука безобразно наметлив во канцеларија...ке го тужам хехх италијанец некој замислотина..дигнал кошулата и се чеша на стомачните мускули,демек.
леле мотхер 29 хахах ме изнасмеја,италијанец се чешка на мевот _____________________________Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
тој цело време беше(уф си замина) на игнор,ама криво ми е што мисли дека е ногу јак!
posle izvesno vreme gi otkacuvam...me nerviraat takvi luge
mrazam takvi luge i totalno gi ignoriram
pa ednostavno gi ignoriram,si se prvam isto ne slusam nisto ne gledam _____________________________Денот кога се збогатив ... Станав мајкa http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ принцеза на мама
Se trudam da gi ignoriram _____________________________Биди тоа што си
gi ignoriram _____________________________Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Се посветувам на споделување знаења и техники за исцелување, саморазвој и создавање на баланс во ...
На кафе со...
Интервју со Дипл. бизнис економист (БА) Тристан-Себастијан Ниче, извршен директор на Daumling Kin...
Развој на детето
Најважната фаза во развојот на детските стапала е од раѓање до приближно тригодишна возраст, поми...
Физичка активност
Оралното здравје на децата е основен чекор за одржување на целокупното здравје во текот на живото...
Превентива