Ziva smotanica sum i jas znaci, na sekoj vo zivotov ne treba da mu prostuvas. Mojata najdobra drugarka od peleni , na koja i bev starosvatica i pokraj toa sto ne mozev da bidam ( zasto vo toj moment zivotot mi bese haos, pred se doma so drami i sl.raboti ) ama za nejzina ljubov i pocit, prifativ, baska se zadolziv i se ispruziv za poklon, ja prasav sto vi treba, sporet, nema problem, otidov go kupiv, i se taka po redu site adeti gi isteravme, ama za nisto ne mi krivo...
Ama docekav kaj nezjino da dete da otidam na rodenden i da ne me ispocituva voopsto, strasno me izvadi od koza... muzeto mi vika ne se nerviraj, kako da ne se nerviram,300 pati od kal sum ja vadela, sum ja prikrivala, i prostiv sto pozadi moj grb se gledase so moj decko (rekov aj ne e vreden,za drugarstvoto da si go izgubam), za sto da otidam da mi pravi faci za poklonot prvo, vtoro, so site se isposlikaa, so mene i moeto dete, mojata familija ne zastana edna slika da napravi, nitu pak red muabet. I ova ne samo za ovoj rodenden nego za 5 rodeneni unazad, ama si vikav si umisluvam.
Sega sum definitivno resena da ja otstranam od zivotot, na krajot na kraistata ne e se vo poklonot, treba da e vo zahvalnosta sto sum se pojavila na rodenden, sum kupila poklon kolku sto sum imala ( a ne bese malce, zasto neznam sto e toa malku, sekogas davam i shakom i kapom), pred se sum dosla znaci te pocituvam, ama ocigledno ne se ceni toa.
Izvinete sto vaka obemno se raspisav,, ali podbro tuka, nego da plakam nekoj psihijatar:))) moze da dobijam i nekoj super sovet, stranickava epten mi se dopaga, a nekoi dva dena ja koristam:)))) Pozz do site