Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како гасите жед на овие горештини? 17.6.2010 19:20:30
milena.ars
Jas definitivno so zelen caj ,mi dava energija na ovie gorestini i ednostavno mi ja gasi zedtta. Bidejki ne smee da se pie vo golemi kolicini prodolzuvam so caj od nane,imam citano deka i toj e dobar vo gasenje na zedtta
RE: Како гасите жед на овие горештини? 15.7.2010 15:06:49
penelopa
Неделава кај нас е пекол незнам дали било волку топло некогаш....јас не искачам од дома се дружам со вентилаторот и само ладна вода и туш ме освежува. Вие пријателки како издржувате?
RE: Како гасите жед на овие горештини? 15.7.2010 16:39:08
arh_diz
Tuka ne se sekavaat koga bilo vaka toplo mozebi pred poveke od 130 godini .Ventilatorot mi e postojano vklucen ladna voda i ladna lubenica mnogu mi pomagaat
RE: Како гасите жед на овие горештини? 16.7.2010 9:31:36
melody
Ovaa god za pofalba klimata ni raboti dobro taka da zestinata ne se ni cuvstvuva.Duri ni nadrvor ne e taka zesko kako sto znae da bide taka da mi stigaat vo denot dve casi voda i edna casa laden sok.Vo momentov duri pisuvam mi e ladnicko,a klimata ne mi e pustena.Cudo za Antalija....
RE: Како гасите жед на овие горештини? 8.6.2012 15:57:34
vezilka RR
Два ипол саати бев надвор, се возев од министерство до министерство, пекоооол е, кај го најдов денот да ја бркам оваа работа не ми јасно!!!! После вакво искуство сфаќам колку мразам жешко..дајте водааааа!!!! Само со вода, ништо друго не ми гаси жед, за замена може само грч ладно пивце!!
RE: Како гасите жед на овие горештини? 8.7.2012 12:29:30
Regina
Најмногу со вода, како што водата ќе ме освежи и ќе ми загаси жедта ниеден друг пијалок не може. Освен вода може и сокче од вишна, боривница ама добро изладено и сладолед друго не доага во предвид.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.