|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: препорачајте ТВ програма
11.8.2011 17:18:27   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: zapce

јас викендот ја гледав Пријатели- ми беше омилена ТВ серија, онака ме опушташе и се потсетив на старите добри времиња, мислам повторно да ги даваат истите епизоди нема да ми бидат досадни.user posted image

Пријатели е закон, ја обожавам, ги имам сите серии на ЦД-а снимено

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 26
6.6.2012 10:17:12   
ana mari
aj ve molam pomagajte dali nekoj znae nekakva stranica kade sto moze da se gleda mk televizija.....

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 27
6.6.2012 16:26:58   
mnm1986

ИЗВОРНА ПОРАКА: ana mari

aj ve molam pomagajte dali nekoj znae nekakva stranica kade sto moze da se gleda mk televizija.....

ana mari eve ti link za mk televizija http://www.web.maxtv.mk/index.aspx user posted image

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 28
6.6.2012 23:12:19   
moni teo
104 на мах тв каналот се вика TLC многу ми се допаѓа има прекрасни емисии

(Одговор на членот mnm1986)
Непосредна врска до пораките: 29
2.10.2012 19:37:00   
zelba
devojki aj ve molam ako nekoj znae kade mozam da gledam sitel ( npr.) vo zivo od stranstvo ne od teritorija na MK
probav zulu.mk i tvstanici .com ne mi odi nesto deneska ic

site programi i plugovi gi instalirav ali ne odi

itnoooooo eeee

< Поракaта ја уредил zelba -- 2.10.2012 19:39:11 >

(Одговор на членот moni teo)
Непосредна врска до пораките: 30
2.10.2012 21:12:19   
ana mari
zelba eve ti edna strana kaj sto mozes da gledas sitel tv besplatno http://p11-preview.awardspace.com/tvstanici.com/tvsitelzivo.html

(Одговор на членот zelba)
Непосредна врска до пораките: 31
2.10.2012 21:29:22   
zelba
ИЗВОРНА ПОРАКА: ana mari

zelba eve ti edna strana kaj sto mozes da gledas sitel tv besplatno http://p11-preview.awardspace.com/tvstanici.com/tvsitelzivo.html

nekje be duse , nesto ne odi a lejla denes ke mu kaze na polat deka go saka user posted image user posted image user posted image
btw toa e isto od straniccata tvstanici.com

< Поракaта ја уредил zelba -- 2.10.2012 21:30:25 >

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 32
Страница:   <<   < Претходна страница  1 [2]
Страница: <<   < Претходна страница  1 [2]
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.