Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Каква боја на очи ќе има вашето дете? 23.8.2010 22:32:48
cece81
E eee RR kalkulatorot vi e bas super, samo uste mi fali pa da si vidam dve sini ocinja -100% taka izleze, site sme so sini oci samo svekrvami ima kafeni, eve mazotmi se smee ako nema plavi koga eden den ke imame tesko mene ke bilo, duri togas ke bil sumljiv vo mene Pozdrav!
RE: Каква боја на очи ќе има вашето дете? 16.8.2011 23:22:55
omorfo89
A , zaboraviv da dopisam deka kerka mi sega ima sini oci , a doktorkata rece deka nema da i se smenat a jas i mm imame kafeavi , vo semejstvoto brat mi , baba mi imaat sini oci a majka mi zeleni :)
RE: Каква боја на очи ќе има вашето дете? 17.8.2011 9:37:55
Yummy Mammy
Jas imam negde procitano (ili slusnato na Discovery mi se cini) deka bojata na ocite e edinstveniot gen koj ne e nasleden od roditeite. Najcesto bojata na ocite se prenesuva preku edna do dve generacii.
Kaj nas, Sofi ima izrazito svetli oci, plavi nakaj sivi, a i jas i mm i site od nasata pobliska familija imaat kafeni. E, ama dedo mi po majka imase mnogu svetli zeleni oci, a pa negovite braka imaa mnogu svetli sini oci. Sto znaci, moja Sofi fatila gen na pra-dedo i i negovite braka. za nea
RE: Каква боја на очи ќе има вашето дете? 17.8.2011 10:05:05
Maca25
И јас имам сини очи, а моите родители имаат кафеави. Но, прадедо ми ( на татко ми дедото) имаше исти очи како моите. јас ја имам наследено и неговиот облик на очи и боја.
RE: Каква боја на очи ќе има вашето дете? 17.8.2011 10:50:40
vanessa30
eve mene kako mi izleze: Kafeni 72.7% sini 13.6% i zeleni 13.6%
Aj se nadevam ke gi ima ocite na mazmi, najubava tirkizno plava boja. Od kaj maz mi stranata svekrva mi, maz mi, zolva mi imaat plavi oci. A od moja strana osven babami po majka i dedomi po tatko koi imaa zeleni oci, site ostanati imaat temni kafeni oci poveke nakaj crni.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.