Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Site znaete deka ne sum vo MK, Bocko vo edna tema mi posoci internet stranica preku koja mozam da gi gledam makedonskite televizii. Bidejki dolgo gi nemam gledano i nemam programa i nemam ni tolku vreme za gledanje, ajde ringerajki pomagajte. Koja TV ja gledate, koja ima najdobra programa, preporaki za nekoja emisija vreme vo koe se emituva i sl?????? Odnapred blagodarna.
< Поракaта ја уредил Ikana RR -- 2.1.2013 22:47:43 >
Откако се вработив не гледам многу ТВ, а најчесто од македонските ги гледам канал 5 и к15.На к15 телевизија има добри стари и нови македонски спотчиња.Понекогаш ќе ја фатам емисијата Бебе магазин, во недела на А1, околу 9, и серијата Забранета љубов, секој ден околу 17 ч. на А1.Исто можам да ти ја препорачам емисијата Под сенка,доколку сеуште оди на ТВ, летоска се емитуваше околу 16 ч. секој ден.Почесто ги следам програмите од кабловска телевизија.
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:25:41 >
Верувај ники дека се мислам еве веќе пола саат и не знам што паметно да ти препорачам Зар сме толку слаби со интересни емисии за кои треба да брзаш за да седнеш пред телевизор? Незнам, ништо не ме привлекува толку колку хрватската Latinica за да можам од срце да го препорачам.
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:29:22 >
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:30:06 >
препорачајте ТВ програмаZnachi od makedonskive kanali ponekogash se naogja neshto gledlivo na A1, A2, Sitel, Kanal 5, Kanal 5+, Alfa, Telma. Znaat po nekoja ubava emisija da dadat i na Nasha TV i na Sky net. No pretpladne, posle 9h skoro site napagjaat so shpanski serii. Iako gledam vesti na ovie kanali (zavisi na koj kje naletam) poslednive godini pochnuvaat so "crna hronika" navistina da te voznemiri i rastrevozi vesta (osobeno A1) i definitivno mislam deka kako i pred drugite emisii, pred Vesti i Dnevnici mora da stavat deka e zabraneto za pomali od 12 godini. Se pochetsto gledam stranski kabelski programi ili simnuvame filmovi i serii od internet. Sega i kjerka mi diktira okolu izborot na TV, pa najchesto odi nekoja epizoda od Baby Einstain, Mickey Mouse Club House ili nekoj crtan (no ne preterano, koga jade ili pred zaspivanje).
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:30:55 >
Bez cel da navredam nekogo, ama veruvajte maka mi e veke od srpski i hrvatski jazik, ja bi nesto na makedonski pa makar i loso neka e. A utrovo se sto nacekav na TV bea spanski serii, uzas!
ники драга, затоа имаш сега шпански сериии синхронизирани на македонски се зезам и мене ми е мака од нив..а и јас како Палешка од прееска се мислам и сеуште немам предлог...
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:31:22 >
niki tv gi imas na zulu.com, a jas bi ti preporacala "zdravo Makedonijo" na kanal5 vo 8 sabajle, a nesto posle toa "nesto ubavo" na sitel, kontaktni emisii za se i sesto pogledaj mislam deka ce ti se dopadnat
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:31:46 >
Eve gledam Zurnal na Sitel, vsusnost slusam i pisuvam, ne e loso za promena. Si se smeev samata na sebe koga go procitav postot na bocko, se ke mozev fino lepo da najdam na google search, ama otkako sum si na ringeraja se tuka da si prasam, da ne gledam nesto sto ringerajki i ringerajovci ne odobruvaat.
< Поракaта ја уредил mother 29 -- 30.9.2009 14:33:01 >
Se duri ne ja prekinaa gledav A1,moze od navika ili neznam od sto ama samo toj kanal go gledav.Otkoga ja zatvorija ne sum pogledala ni vesti ni vremenska prognoza Iskreno mi e krivo za A1,pogotovo za seriite,ama gi izgledav na internet
Najiskreno otkako ja zgasnaa A1 ne uklucuvam TV ili koga i da uklucam nemam sto da gledam..Na A1 si imav nekoj red ,si znaev sto da gledam..sega Ke imam poveke vreme za ucenje
Само вртам по каналите, а ништо не гледам. Обично за викенд гледам вести или некоја емисија на RTL и толку. Порано гледав FOX Crime ili Life, ама Телекабел ни ги укина
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Мене ТВ цел ден на Фокс Лајф ми е пуштен. Ама не гледам многу телевизија. По цели денови на работа преведувам емисии за Animal Planet и Travel and Living и кога ќе дојдам дома не ми се ни пушта ТВ.
јас викендот ја гледав Пријатели- ми беше омилена ТВ серија, онака ме опушташе и се потсетив на старите добри времиња, мислам повторно да ги даваат истите епизоди нема да ми бидат досадни.
Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене? Ако сум само за себе - што сум јас? Ако не сега - кога?
Mene mi se bendisa novava tv serija braka i sestri sto ja davaat na sitel bas mi odgovara vremeto go zaspivam sin mi isi gledam na raat posle 2dnevnik na sitel
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.