|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: [1]
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Се породи Етиопија
28.1.2013 16:58:31   
Simona_k

ИЗВОРНА ПОРАКА: etiopija

user posted image eve sum se porodiv vo petokot na 25 januari bas za mojot rodenden go dobiv najubaviot podarok. rodiv zdravo masko dete od 4250gr i 54 cm se vika Alek.
Se porodiv spontano sega sme veke doma i se guskame. So lesno na nasite user posted image ringerajki !

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.1.2013 16:42:18 >
Непосредна врска до пораките: 1
   RE: Се породи Етиопија
28.1.2013 17:01:28   
Simona_k
Здраво и живо синчето голем да расте,гордост и милост да ви биде убавецот поздрав до храбрата мамичкаuser posted image

(Одговор на членот Simona_k)
Непосредна врска до пораките: 2
28.1.2013 19:48:05   
zzaa
cestito since golemo da raste

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Simona_k)
Непосредна врска до пораките: 3
28.1.2013 21:00:12   
Ikana
Честитки, нека е живо и здраво бебулето!!!

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 4
29.1.2013 14:41:10   
Фиданче
user posted image user posted image user posted image Chestitki, zdrav ziv sreken .....golem da raste !!!

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 5
29.1.2013 16:44:38   
Felly RR
user posted image
Честитки Етиопија!! Нека е здраво и живо синчето!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 6
30.1.2013 17:35:58   
etiopija
vi blagodaram na site za cestitkite i vi posakuvam se najdobrouser posted image

Eve deset_______ pravila za uspesen den: Odi i napravi nekoe dobro delo. Povtorigo toa uste devet pati.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 7
Страница:   [1]
Страница: [1]
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.