Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
RE: Martins mom - ВЕШТА ЖЕНА НА МАКЕДОНИЈА за... 13.5.2013 11:24:03
Martins mom
Леле мили мои, воопшто не се надевав на оваа победа. И покрај многубројните обврски на работа и дома, а + тоа и во блажена состојба, кога повраќањата, лошењата и потребата за сон се најинтензивни, јас ни сама не знам како собрав сила да го правам тоа. Не обраќав многу внимание што и како ќе ми излезе, бев сконцентрирана само на тоа да не ги осеќам миризбите и да се воздржам од срамови ..Е си велам, да бев во нормална состојба и да дадев се од себе, кој знае што ќе се случеше . Ви благодарам навистина за честитките!!! Вие секогаш сте дел од моите мисли, иако не пишувам често, нема ден да не отворам да ве прочитам
RE: Martins mom - ВЕШТА ЖЕНА НА МАКЕДОНИЈА за... 13.5.2013 11:44:46
Bethany
Cestitki i od mene, mada iskreno slabo sam upatena sto toa konkretno pravese, ama samiot naslov mi kazuva deka e nesto mnogu ubavo i kreativno Pa i ne znaev za slucuvanjeto vo Te. bas mozev da dojdam da vidam sto se slucuva... ajd nareden pat