Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Некои итражувања, покажале дека кога нешто ветувате, и тоа ако го кажете на глас, на некоја друга особа,тогаш чувствувате некоја должност за тоа и да го исполните.
Па затоа ајде сите ние да ветиме нешто што би сме сакале да ни се исполни во 2010 година, па наредната година ова време да видиме колку сме и оствариле.
Еве јас прва ке почнам:
Јас ветувам дека следнава година, ќе ослабнам усте 5 кг кои мене ми сметаат иако другите велат дека сум супер. И исто така ветувам дека нареднава година, ќе почнам да работам.Иако ова не е ветување туку едвај чекам да го исполнам.
Сега сте вие на ред!
јас ветувам дека во 2010 ќе си ги надополнам килограмите и дека ќе си дојдам до мојата идеална тежина од 58кг,и ќе си најдам пристојна работа по секоја цена ова за работата навистина морам да си го реализирам во оваа нова година,ми треба,кога работам се чувствувам корисно и исполнето
Vetuvam deka ke bidam po tolerantna i po trpeliva osobeno kon domasnite, deka poveke ke si igram so sin mi i deka pomalku ke trosam pari, i deka ke porabotam na ispolnuvanje na planot za 2010. I vetuvam deka ako mi se ispolni novogodisnata zelba seriozno ke porabotam na vtoro dete.
Vetuvam vo 2010 ke si ja vratam najprvo rabotata i se nadevam deka ke ostanam da ziveam barem uste ova leto vo antalya za da mozam da nastapuvam vo nekoj od hotelite ovde ,a pritoa kerka mi da ne si ja zapostavam,a isto taka i maz mi.
vetuvam deka pomalku ke se nerviram isto vetuvam deka ke bidam golem optimist i ke gledam od posvetlata strana na zivotot i vetuvam deka ke drzam dieta
Потпис..и дека ке јадам повеке, ке се грижам уште повеке за своето здравје, ке ширам позитивна енергија и ке делам безусловна љубов на сите што ми се драги...и на тие кои и не ми се...да го надминам нетрпението и да го пополнам со љубов!!!а да и на тие што им треба помош секогаш да им се најдам
ветувам дека ќе бидам многу позитивна(не дека не сум)али ќе се трудам што можам повеќе,нервозите ќе ги избегнувам,и ќе направам се за да добијам едно оваа 2010