Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Креативна игра на подароци со ЛИНО 1.4.2013 12:31:36
Felly RR
Нова игра на подароци од ЛИНО
Лино рецепт на месецот
Од денес стартува нова игра на подароци „Лино рецепт на месецот.“ Па ајде мамички, да се активираме малку и во кујната. Се што треба да направите е да ни испратите некој рецепт кој ќе има барем една состојка од производите на Лино, сликајте и испратете и слики - колку повеќе слики - толку повеќе поени.
deluxe glasav i jas. Jas do sega nisto i nemam dadeno na kerka mi od Lino,ne sum pravela kasicki so medolino,cokolina kako se vikat,neznam kako se pravat,pa zatoa nema da objavam recept,ke cekam vie da objavite i ke glasam za site
deluxe glasav i jas. Jas do sega nisto i nemam dadeno na kerka mi od Lino,ne sum pravela kasicki so medolino,cokolina kako se vikat,neznam kako se pravat,pa zatoa nema da objavam recept,ke cekam vie da objavite i ke glasam za site
eeej golema greska ti e sto ne si dala lino,sin mi go jade od 5 meseci do sega ima probano mnoogu vkusovi no cokolino i frutolino ni se the best!! probaj mn se vkusni pa i nie porasnavme so niv jas barem so cokolino sum izrasnala. BLAGOARAM STO GLASAVTE
Bi trebalo toa da se regulira ne bi bilo fer i korektno kon tie sto se potrudile da smislat i da napravat nekoj recept,a nekoj na gotovo da s i pomini.si vikam ima nekoj sto go kontrolira toa
Не можеме во целост да го контролираме преземањето. Ставени се и Лино предлог рецепти во рубриката и во ред ќе биде доколку некој навистина проба да ги направи. Но само да го препише рецептот, не е во ред. Регулираме неправилности колку можеме и отворени сме за забелешки и предлози, затоа е и темава тука
ne e fer,lesno e da se prepise ,fintata e da bideme kreativni vo kujnata,da kombinirame vkusovi,da sozdavame novi recepti,pa makar i amaterski fotografii da stavime,bitno e sto se licno nasi i receptot da e nas izum
RE: Креативна игра на подароци со ЛИНО 11.3.2014 10:14:31
Felly RR
Мечето ЛИНО повторно ни доаѓа со многу подароци за нашите креативци. ФОтографирањјте го вашето детенце со креативни ЧОКО мустаќи и производот ЛИНО ЧОКО ДРИНК, и објавете ја вашата фотографија ТУКА. Првите 50 автоматски добиваат лино мече, а од 24 март ќе има гласање за накреативната фотографија. Фотографијата со најмногу гласови ќе добие ТАБЛЕТ. Во галеријата на фотографии веќе има објавени 15 фотографии, побрзајте да бидете во првите 50!!!
< Поракaта ја уредил Felly RR -- 11.3.2014 10:15:52 >