Ljubovce -> RE: Крштевка - колку е важна? (25.3.2012 12:51:38)
|
Mnogu ubav moment,Andrej go krstev koga bese okolu 3 i pol meseci,vernik sum i uste od koga napravi 40dena veke mi bese vo plan krstevkata. Duri ne si go krstev ic ne se osekav ubavo ,ssekoj den toa mi bese vo glava,zosto go znam znacenjeto na svetoto krstenie i nemav mir dur ne go krstivme :) Inaku pravevme samo za najbliskite roditelite nasi,kumovi i starosvat,na kumovite im napraviv nesto kako bovci so se ubavi raboti otprilika me fati po okolu 6000 od covek,dvajca se mladi,kumata e moja najnajbliska drugarka a kumot blizok rpijatel na maz mi i zatoa niv gi odbravme. A Andrej dobi mnoguuuuuu podaroci od niv,edna OGROMNA kutija polna so alista epten mnogu,jas kako malo dete se raduvav koga gledav edno po edno,i toa se ubava i skapa obleka,igracki,stolce za jadenje,dubak i mnoguuuuu ubava torta. pominavme mnogu ubavo,nekoe posebno cuvstvo me obzema ia vistinski uzivav vo toj den. A malku poplace ama na banjkanjeto bese miren:)si znaese dteteto deka nesto mnogu ubavo i golemo mu se slucuva :))
|
|
|
|