Mihaela 2010 -> RE: Колку „циција“ е прав циција? (30.11.2013 9:33:58)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka јас живеев во ГБ кај Евреи. Тие се капеа во една када, во иста вода, цело семејство, еден по еден, во иста вода. А беа јувелири, златари. Еден другар за родендените постојано ми носеше празни бомбоњери. 1. ПАРИТЕ НЕ СЕ ШТЕДАТ, ПАРИТЕ СЕ ЗАРБОТУВААТ. 2. ЕДЕН ВИЦ: си била една Влаинка (ве молам, ова е чиста предрасуда, ама таков си е вицот, можете да ставите Тетовчанка, Шкотлангаќа и сл.) и нејзината пријателка посојано и` објаснувала колку е кул да се шопингува, демек од тоа си ги смируваш нервите. На оваа не и` било јасно како тоа, трошиш пари а си супер..... ама така, убедување, зборење. Паднала Влаинкава во депресија и решила да појде н шопинг. И... оп, вистина, супер си прошла. И се јавува на другава, и раскажува воодушевено како на брз начин се решила од депресијата од шопинг. И и` вика оваја возбудено: и, што си купи ма? А Влаинката: сто евра! hahahaha bas slatko se iznasmeav za vicot[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] imam jas edni komsii sto koga ke otideme (ova za mazot vazi) go sledi sekoj cekor na zenamu sto prinesuva,kolku im dava na decava i slicno...mene duri mi stana neprijatno vo eden moment,im mackase za jadenje i mleko im turase i sega toj namesto da si pravi muabet so mm,on gleda kolku im stava mleko...duri i se razvika demek aman bre ne stavaj tolku ne pijat posle go frlas bez potreba[sm=zmeden.gif]...mislam stvarno nemase smisla
|
|
|
|