Дали ви се случило да... "Дигнете рачна" сред сехуален чин? Едноставно да престанете, или ви се оди во вц па стопирате за некој момент и потоа пак продолжувате?
А имам и две пријателки што го прават тоа од различни причини-едната дига рачна за да оди да мочка а другата престануваат бидејќи партнерот осеќа дека е време за ејакулација па за да ја одложат, односно за да трае пак и подолго сехот престануваат за неколку минути.
Е сега вториов случај иако е почуден пак е одлука на двајцата партнери но првиот случај каде што дамата оди да мочка на партнерот и не му е баш сеедно.И испаѓаат после сехуални проблеми.
Што мислат другите за ова?
17.09.2009, 08:27
Палешка РР
7505
Леле, каква тема
17.09.2009, 08:39
mami
8680
ухууууу па не ми се случило досега..колку што ме држи памтењево...а и не верувам дека сред работа ке му кажам- чек, да одам да мочкам нема шанси
17.09.2009, 09:52
niki
4299
Kolku ljudi tolku cudi. Ova so mockanjevo mi e nesvatlivo nikogas takva potreba ne sum imala sred sex. A vtorovo ni se slucuvalo da prestaneme so sekakvo dvizenje samo gusnati da se baknuvame i da prodolzime po nekoja minuta no toa ne go smetam za prekin bidejki ne sme se odvojuvale.
17.09.2009, 09:59
mother 29
4405
abe ova www.ringeraja.com.ml li e ili suma go utnala forumot?:)))))))))) prof od kade takvi besni temi vo 10 sabajle?
17.09.2009, 10:02
profesorica
5709
па пишува погоре дека некои мои другарки го применуваат тоа дигање рачна па ме интересира дали се само они во прашање или постојат и други хаха...што тоа го прават.
17.09.2009, 13:46
Natasha5
830
не не никогаш не ми се случило такво нешто а искрено и не сакам да ми се случи
17.09.2009, 14:04
Enika
1480
abe kakvo mockanje ja na joga koga sum i da mi se moca za veme na vezbanje mi se gubi a ne za vreme na sex..nema prekini a bashka toa mi e mn ghlupo cej da mocam mn bezveze barem mene ne mi se desilo ne mi ni doaga da mocam sred sex iako mi se mocalo pred:Da za ova vtoroto...e dobro de neka svrshi...pa moze da se produzi so dr rab a i nokta ili denot e pred nas ke pocneme pak za nekoja minutka
17.09.2009, 14:18
Mam81
33
па јас сакам да трае и да трае, па така мора се контролира човекот иначе тешко него хехе
18.09.2009, 00:30
nadica
4381
и тоа ли го има сред секс да се оди во wc
ми се нема случено и искрено се надевам дека нема да ми се случи