за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Ајде во оваа тема да се известуваме за тоа каде има акции на одредени производи.Еве на пример :
- во Сп маркет има акција на чоколади милка: 5 млечни чоколади спакувани во купија + гратис ќебе за 295 ден.Се испалти стварно за тие што се по благото .
-во Тинекс и Кам за 4 купени сокчиња или 4 купени кашички на Хип гратис лигавче(убаво,големо памучно) .
03.11.2011, 08:21
AnnaMolly RR
6409
Интересна тема, Нате!
Во Рептил маркетите има два шампони Нивеа за 166 денари. Ролон SHE плус гратис лак за нокти околу 120 денари.
03.11.2011, 13:14
vida
199
Ne sum bila vo brzo vreme za da znam sto tocno ima akcija ama mislam deka naj mnogu proizvodi sto se na akcija imam videno vo super tineks.Aj ako otidam denes ke ve obavestam A vo vero imase ako kupis proizvodi na hipp za 300 denari dobivas tanjirce takvo malo za bebusko da rucka da go polni meseto
03.11.2011, 14:02
Octavia
617
Во Maxi D маркетите има едно чудо производи на акција. Млеко за тело Нивеа (различни има)+ гратис дезодоранс, средства за депилација + уште нешто гратис (не памтам што, гледав додека чекав на каса ), потоа има производи (мислам таа беше марката) Первол 2+1 гратис...
03.11.2011, 14:06
Annet
2404
Знаете што,сакам да ве прашам од Ск што сте,сакам да идам во Ск,и во Џамбо , има ли донесено зимски раб за бебиња????
03.11.2011, 14:14
Luci
2250
Има зимска уште од септемви
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet
Знаете што,сакам да ве прашам од Ск што сте,сакам да идам во Ск,и во Џамбо , има ли донесено зимски раб за бебиња????
03.11.2011, 14:31
Maca25
7558
во Тинекс има акција на сретство за миење садови Мер 2+1 гратис за 100 денари.
03.11.2011, 17:39
Annet
2404
epa prasuvav edna prijatelka mi kaza nemalo,ziti prijatelkata hahahhahahhhahahah
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
Има зимска уште од септемви
03.11.2011, 18:40
Pepelaska *
3820
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR
Ајде во оваа тема да се известуваме за тоа каде има акции на одредени производи.Еве на пример :
- во Сп маркет има акција на чоколади милка: 5 млечни чоколади спакувани во купија + гратис ќебе за 295 ден.Се испалти стварно за тие што се по благото .
-во Тинекс и Кам за 4 купени сокчиња или 4 купени кашички на Хип гратис лигавче(убаво,големо памучно) .
и јас ова го меркав ама ми се виде некако евтино па мсилев се доплаќа, не прашав на каса значи вкупно е се толку.Кај мене нема СП туку еден локален маркет
04.11.2011, 10:59
AnnaMolly RR
6409
Анет, кога ќе дојдеш да правиме дружба! Обавезно! Групно шетање во Џамбо со рингерајки
04.11.2011, 13:49
*mika*
275
Super e temava :)) i jas sum po gratis proizvodite i popustite :)) na primer prasok za perenje zimam samo ako so nego ide nesto kako na pr detergent za sadovi, pa mozam da kazam deka spored toa i go odbiram prasokot Inaku imam navika kozmetika i eve sega bebeskive raboti da gi kupuvam od Cosmo, bidejki na krajot od mesecot dobivam kupon 10% od sumata sto sum ja napravila vo toj mesec, so karticka nivna, i si dokupuvam uste nesto so kuponot sto prakticno mi doagja kako gratis, ili kako se da bilo na popust 10% a i sekogas ima nesto sto ide gratis uz nekoj drug proizvod, na primer dezodorans+stik, ili nekoi paketi so kremi 1+1 gratis bas pred nekoj den gledav, samo neznam od koja firma bea. Ili bas si kupiv tecen sapun za race Cleo+refil gratis
04.11.2011, 14:09
miana
6152
A sto e toa zimski RAB????? I kakvo e kebeto sto go davaat so milka?Ubavo li nekoe bezveze?
04.11.2011, 14:17
Luci
2250
zimski RAB=зимски работи Ќебето од Милка го имам јас, ок е, не е лошо а не е ни нешто уауууу Тенко е ама ќе се најде
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana
A sto e toa zimski RAB????? I kakvo e kebeto sto go davaat so milka?Ubavo li nekoe bezveze?
04.11.2011, 14:18
penelopa
3419
миана мислам дека се мисли на зимски работи за бебе- така сватив јас
04.11.2011, 19:38
Natuska85
3613
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci
zimski RAB=зимски работи Ќебето од Милка го имам јас, ок е, не е лошо а не е ни нешто уауууу Тенко е ама ќе се најде
.Аман бе................ Ќебето ко за гратис супер е,исти такви сум видела по 300-400 ден.
< Поракaта ја уредил Natuska85 RR -- 4.11.2011 19:41:00 >
04.11.2011, 21:18
Annet
2404
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zimski raboti ama ne sum dopisala
ИЗВОРНА ПОРАКА: penelopa
миана мислам дека се мисли на зимски работи за бебе- така сватив јас
04.11.2011, 21:27
lilicka
866
Кебето од Милка јас го имам убаво е мекичко и не е баш мало
04.11.2011, 21:29
Annet
2404
AnnaMolly RR bevmee denessss.lele se sum iznakupila i sto treba i sto ne treba.....mnogu ubavi raboti...aj naredn pat ke se dogovorime,ama zdravje samo ::*
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Анет, кога ќе дојдеш да правиме дружба! Обавезно! Групно шетање во Џамбо со рингерајки
04.11.2011, 21:41
kikicka
4218
Офф леле тоа ќебе и овде го има и јас таман реков да го купиме и мм ми рече аман само на дебелеење мисилиш .....ама мајка ми го купила од грција и вика имаш ќебе милка со чоколади јухуу сепак чоколадите идат кај менеее!!! је јее
05.11.2011, 21:51
kuklicka26
220
Vo Zegin davaa za Pampers 3 so se 96 parcinja 1098 den gratis banjarka(bela pisuva pampers)ne e losaaaa ko za bez pari super e.
05.11.2011, 22:22
vida
199
i nie denes kupivme pampers i ja dobivme banjarkata ne e loso samo e malecka malku ama ke ja iskoristime sto vikas ko za bez pari dobra e
05.11.2011, 23:12
Џесика
2036
Јас денес си купив чоколадите милка и си имаме ќебенце сега
05.11.2011, 23:13
Тања РР
2029
И ние денес купивме Милка со подарок кебенце, пелени Виолета со 12 пелени гратис и Нутела со 10 % гратис ММ е економист и по професија и по определување
19.11.2011, 11:15
Luci
2250
Во Зегин почнувајќи од 20-ти ноември има промоција на Памперс, за купено Giant паковање добивате на подарок играчка Fisher Pricе. На сликата е ставнео паковањето 4-ка со 82 пелени за цена од 1099 денари
Има и акција за чајевите на Хип - 10%
< Поракaта ја уредил luci -- 19.11.2011 11:17:14 >
19.11.2011, 20:00
Felly RR
7977
Јас кај нас никаде не видов милка се кебенце Ама затоа си купивме Луна еурокрем со чаша (пластична, со рачка, за Матеа) и Милко експрес исто со чаша, да си има две