за да обезбедиме он-лајн сервис, анализа на користење, системи за рекламирање и функционалности нема да можеме без употреба на колачиња. Со континуираното користење на страницата, се согласувате со колачињата.
Јас сум антиталент за правење торти , немам досега солена направено но ретко која била убава . Исто така сум антиталент за цртање и пеење....да земеш и да бегаш сум.
Кај вас како е?
06.01.2012, 18:07
temjana
1159
најголем антиталент за танцување, мм прв пат кога ме виде неможеше да се изначуди како успевам да играм во меѓуритам Гледајте го спотот од Fatboy Slim - Praise you и се ќе ви биде јасно, значи потполно исто играм, башка што сигурна сум дека ми ги видел однекаде чекорите и покретите и ми ги украл А имам уште една мана мразам шеќер и правам благо без ни трошка шеќер
06.01.2012, 18:13
Melanija RR
7052
Темјана мене стварно ми е доста денес од твои постови ме уби од смеење Ај да не одам офтопик,јас дефинитивно сум антиталент за пеење за друго не ми текнува....... што би значело дека сум многу талентирана ....а да сигурно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
06.01.2012, 18:44
Viktori
5329
Јас сум антиталент за пеење. Јас коа ќе се распеам, слушалици си ставам, а маж ми децата стојат вака
Исто ко Палешка, за торти ич не ме бива, а коа правам колачи никогаш не ми излегуваат во формата која сакам да ја добијам.
06.01.2012, 20:05
kapina
4327
jas sum antitalent za tancuvanje
06.01.2012, 21:21
Тања РР
2029
Нема поголем антиталент од мене за пеење, ни сама не можам да си се слушам а не па да присилам некој да ме слуша . Според мм лоша сум и во организација ама јас не се сложувам со тоа
06.01.2012, 22:21
Ikana
3780
Peenje...ko gavrance sum. Bebeto se mrshti koga ke mu zapeam
07.01.2012, 00:13
mami2
417
Антиталент за се што е поврзано со слух и ритам. Ниту ме бива за играње, ниту за пеење. А во минативе години се распеав со децава, па мм вика ќе ме пријавел на „Златен гавран“. Не ме бива и за оние работи што ги правевме на физичко: стој на раце, прескокнување на коњ, мост,... иако на времето имав и 20 години помалку и 25 килограми помалку, не ме биваше, немам гипкост (како се вика на македонски?)...татко ми викаше како дршка од метла да сум голтнала па не можам да се свиткам во половината
07.01.2012, 00:17
AnnaMolly RR
6409
Антиталент сум за фаќање предмети. Кога некој сака со фрлање да ми подаде нешто, НИКОГАШ не успевам да го фатам.
07.01.2012, 14:57
mila mama
1616
Дефинитивен антиталент за пеење! А тоа ми е и неостварена желба...
07.01.2012, 18:01
Annet
2404
aaa ja kako paleska,nesakam i nemozam da pravam torti,ama i najobicna da e od hopla nema da mi se pogodi leleee,za drugo neznam.. haa
< Поракaта ја уредил Annet -- 7.1.2012 18:02:22 >
07.01.2012, 21:10
Yummy Mammy
1690
Za crtanje, definitivno. Ama zatoa si peam ubavo i si igram
07.01.2012, 22:14
Luci
2250
За цртање и месење Ништо не знам да нацртам исто и да замесам. Земав еднаш по убаво детална рецепта на Натушка да направам пица и све бидна само пица не бидна
07.01.2012, 22:17
kikicka
4218
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
исто се трудам сетрудаминекако салам да испеам илинекој да рече те бива за пеење др.антиталент деф за месење се тестотоне ми испаѓа.
08.01.2012, 11:29
Bububebe
564
Антиталент за цртање,еден круг не можам да нацртам без шестар
08.01.2012, 11:47
arh_diz
7198
Antitalent sum za se sto e povrzano so muzika, duri nepustam muzika ako nepusti mm
08.01.2012, 12:47
penelopa
3419
За многу работи на пример: возење кола, ориентација во простор, готвење комплицирани јадења итн
08.01.2012, 12:54
mila28
1052
Ufff definitivno sum antitalent za igranje ,misalm na oro, go znam samo pravoto i toa edvaj , ama zatoa za tango sum tata-mata
08.01.2012, 16:19
Martins mom
3342
Мислам мислам и никако да ми текне за шо сум тапа Фино готвам, со тортарство се занимавам, имам средно музичко, математика ми оди, убаво цртам, спортски тип сум... Нескромно од моја страна брееееј
08.01.2012, 16:24
anedespo
940
Za domakinluk
09.01.2012, 13:05
liberta
20
ИЗВОРНА ПОРАКА: mila mama RR
tolku mnogu sakam de peam, a pojma nemam. ni glas, ni sluh, ni ritam...... ednas bevme sobrani drustvo ....i si pam jas i drugarka mi sto sedese do mene mi vika potivko pej oti be zbunuvas
09.01.2012, 14:41
miana
6152
Za peglanje Edna maica na mm ja peglam 15 minuti minimum i pak e nepeglana :(((((((((((((
11.01.2012, 20:06
Џесика
2036
Антиталент сум за проценување на нештата „од око“... да одам во продавница без син ми нема да имам појма која големина на блуза, обувки да му ги купам... или кога треба да се готви нешто, никогаш не го знам она „отприлика“ од такт се вадам. Со години, одредено јадење и до ден денес ми е потребно да знам точно колку вода, млеко, сол, шеќер ми треба. Исто и антиталент сум за цртање.
12.01.2012, 08:07
dostickage
2181
za peenje definitivno.imam tenok detski glas i peam kako za na zlatno slavejce a kolku samo sakam da znam da peam, da mozev na cel glas kje peev
ama aj ako nisto drugo barem malite bebinja me slusaat so zadovolstvo.
12.01.2012, 08:07
dostickage
2181
p.s. baska i zboram kako malo dete . predetski glas jbg