ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy
Mozes da ni objasnis za sto potocno se raboti?
Sto se dobiva so bejbifonot?
Zdravo,
Vcera ja objaviv i novata verzija...
gledam na forumov ne bilo dozvoleno da se stavaat linkovi, pa administratorot mi go promenil postot.
aplikacijata moze da ja najdete na google play, pobarajte po keyword "bt baby phone" izrabotena od sourcebt.
bez pari e, so reklami.
generalno, vi trebaat 2 android telefoni so minimum android 2.1 operativen sistem, i domasna wifi mreza.
edniot telefon (child) go aktivirate i go stavate kaj deteto, a drugiot (parent) e so vas. go slusate zvukot vo realno vreme, znaci, bas kako baby monitor aparatite koi kostaat tamu po X iljadi denari. ima eden indikator na placenje, koj se mrda levo desno, za da se podesi koga da pocni da alarmira.
nema nikakvi podesuvanja/konfiguracii i slicno. za wifi se sto treba e da se dvata telefoni na istiot wifi povrzani, a za bluetooth, treba telefonite da se "paired".... i posle toa se e avtomatski.
inace ima opcija da se ukluci i video prenos od bebeto, da se biraat razlicni melodii, child telefonot avtomatski odi vo sielent mode, a na parent telefonot dobivate zvucni notifikacii ako child telefonot vi zvoni, ili dobiete SMS, ili pak baterijata e pri kraj.
imam plan da dodaam ushte opcii koi mi teknuvaat, a i sekoi zabeleski, ili idei se dobredojdeni.
mozno e nesto da ne raboti kako so treba, posto ova e prva verzija so novite opcii sto gi dodadov,
Pozdrav,
Saso